Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Hviezdny zadoček nezostal skrytý: Malé plavky, veľký problém!

Selena Gomez v ružových bikinách, ktoré toho veľa nezakryli. Zobraziť galériu (7)
Selena Gomez v ružových bikinách, ktoré toho veľa nezakryli.

MEXIKO – Oblečená-neoblečená! Známa herečka a speváčka Selena Gomez (22) si v týchto dňoch užíva dovolenku a sladké ničnerobenie. Anonymita jej však chýba, keďže na ňu na pláži natrafili paparazzi. Tí nafotili zaoblenú tmavovlásku v úsporných bikinách, ktoré akoby si dala na seba úplne zbytočne. Keď totiž hviezdna kráska vychádzala z vody, mokrá látka sa postarala o to, že zozadu vyzerala ako nahá.

Selena Gomez už dávno nie je tým sladkým dievčatkom, ktoré účinkovalo v detských seriáloch. S pribúdajúcimi rokmi sa mení na ženu, čo sa odráža aj na jej postave. Zaoblená speváčka a herečka si momentálne užíva dovolenku, počas ktorej sa na pláži predviedla aj v kúsku, ktorý rozhodne stojí za zmienku.


Pozrite si tiež: Sexi Selena Gomez pod sprchou a s bradavkami v pozore: Bŕ, tá je ale studená!


Speváčkine plavky boli síce ružové, no farba bola to jediné, čo pôsobilo tínedžersky. Minimum látky a rafinovaný strih totiž dokonale zvýraznil Selenine oblé krivky. Počas šantenia vo vode však tmavovláska narazila na menší problém, keď jej vlny posunuli vrchný diel bikín nahor. Našťastie, alebo skôr na škodu, prsia zostali skryté.

Čo si však prítomní mohli bez rozpakov obzrieť, bol zadoček mladej hviezdy. Strih a jemná látka nohavičiek sa postarali o to, že zozadu vyzerala kráska ako nahá. Do očí udrie aj slabšia celulitída, ktorá trápi nielen bežné smrteľníčky, ale očividne aj celebritné krásky, Selenu nevynímajúc.


Mohlo by vás zaujímať: Šokujúce fakty o celulitíde vám vyrazia dych: Hollywoodsky dermatológ išiel s pravdou von!


Selena Gomez nepatrí k vychrtlinám a oblými krivkami sa rada pochváli.
Zobraziť galériu (7)
Selena Gomez nepatrí k vychrtlinám a oblými krivkami sa rada pochváli.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu