Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Bieber urovnal spor s fotografom: Krotí problémový spevák svoju povahu?

Justin Bieber Zobraziť galériu (9)
Justin Bieber (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Kanadský spevák Justin Bieber uzavrel dohodu s fotografom z Miami, ktorý na neho podal žalobu ešte v roku 2013. Informovali o tom právni zástupcovia oboch zainteresovaných. Podrobnosti o dohode, ako aj o tom, či jej súčasťou bolo i finančné vyrovnanie, však nezverejnili.

Fotograf Jeffrey Binion podal žalobu na súde okresu Miami-Dade po konflikte s Bieberom pred istým nahrávacím štúdiom. Tvrdil, že na neho zaútočil spevákov ochrankár po tom, ako si hviezdu odfotil. Justin Bieber, ktorý je okrem hudby známy aj početnými problémami so zákonmi, vydal v roku 2009 EP nahrávku My World, po ktorej nasledovali albumy My World 2.0 (2010), Under The Mistletoe (2011) a Believe (2012). 

Na konte má tiež kompilácie My Worlds: The Collection (2010) a Journals (2013). Spevák, ktorého hitmi sú napríklad skladby ako Baby (feat. Ludacris) či Boyfriend, stihol počas kariéry získať okrem iného jednu BRIT Award, jedenásť Billboard Music Awards, sedem American Music Awards či pätnásť Teen Choice Awards.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu