Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Pošta pre teba končí: Nahradí ju »Modré z neba«!

Ester Janečková a jej relácia Pošta pre teba na Českej televízii končí. Zobraziť galériu (15)
Ester Janečková a jej relácia Pošta pre teba na Českej televízii končí.

PRAHA – Blíži sa koniec! Českú verziu obľúbeného programu Pošta pre teba po šiestich rokoch sťahujú z vysielania verejnoprávnej televízie. Prezradila to v jednom z rozhovorov moderátorka relácie Ester Janečková (41), ktorá si už pomaly začína baliť kufre. Začiatkom budúceho roka by ju totiž na obrazovke mal vystriedať herec Pavel Kríž s novinkou Kúsok neba, ktorá má byť obdobou dnes už neexistujúceho formátu Modré z neba.

Obľúbený program o emotívnych príbehoch a zmiereniach Pošta pre teba sa na obrazovkách verejnoprávnej RTVS objavuje už dlhých 10 rokov. Na obrazovkách našich západných susedov však nevydržal ani 6 rokov. Ako totiž moderátorka Ester Janečková prezradila českému denníku Blesk, formát do konca roka nadobro zmizne z obrazovky. 

„Mali sme končiť už v závere minulého roka, ale podarilo sa nám ešte zjednať pokračovanie,“ prezradila spomínanému periodiku tmavovláska. O úplnom konci projektu sa vraj šuškalo už dlhšie. Mala som reláciu veľmi rada a máme točiť ešte 13 dielov na jeseň, snáď sa toto rozhodnutie ešte podarí zvrátiť a my pôjdeme ďalej. Sledovanosť máme dobrú,“ želá si moderátorka.

Televízia síce stiahnutie Pošty pre teba doposiaľ oficiálne nepotvrdila, no prezradila, že v týchto dňoch už nakrúca pilotné epizódy nového formátu Kúsok neba. Ten má byť obdobou slovenského Modrého z neba, ktoré si aj medzi českými divákmi našlo množstvo priaznivcov. Program Kúsok neba plánujeme nasadiť od budúceho roka a moderátorom bude Pavel Kříž,“ povedala hovorkyňa ČT Alžbeta Plívová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu