Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Štrbavá a bosá Angelina (7) senzáciou internetu: Z jej spevu naskakuje husia koža!

Angelina Jordan ovládla šou Nórsko hľadá talent a jej spev momentálne valcuje internet. Zobraziť galériu (4)
Angelina Jordan ovládla šou Nórsko hľadá talent a jej spev momentálne valcuje internet. (Zdroj: YouTube)

NÓRSKO – Ďalší neuveriteľný talent! Hoci sa v televíznych súťažiach každoročne zviditeľní viacero vokálne nadaných interpretov, v prípade detí je nielen porota vždy o niečo precitlivenejšia. Inak to nemohlo byť ani v okamihu, keď svoj diamant v hrdle predviedla len 7-ročná Angelina Jordan. Jej prevedenie náročnej skladby totiž doslova navodzuje zimomriavky.

Ohúrila na domácej pôde i vo svete! Len v piatok sme vám na Topkách predstavili spievajúcu mníšku, ktorá v talianskej verzii šou Hlas uchvátila koučov a stal sa z nej virálny fenomén. Rovnakú popularitu si však prostredníctvom internetu získava aj školáčka Angelina Jordan, ktorá sa postarala o obrovské prekvapenie v programe Nórsko hľadá talent. Zvolila si totiž skladbu Gloomy Sunday od jazzovej legendy Billie Holiday. A tú zvládla priam bravúrne.

Už od prvej chvíle, kedy sa malá brunetka postavila na javisko, pôsobila tak trochu ako ustráchaná víla Amálka. Tomuto imidžu napomáhal štrbavý úsmev, chodidlá bez topánok, biele šaty či natupírované dlhé vlasy. Stačili však prvé tóny derúce sa z jej hrdla, aby štvorčlenná porota pochopila, že má pred sebou budúcu spevácku hviezdu.

„Myslím, že si stará duša, ktorá prežila mnoho životov,“ nešetril chválou porotca Omer Bhatti. „Spievaš fantasticky a od samého začiatku som mal zimomriavky,“ dodal vzápätí. K tomuto názoru sa pridal aj jeho kolega: „Niekedy, keď my dospelí vidíme spievať dieťa, nevieme pochopiť, ako je to možné. Pretože ty spievaš a my ti veríme, že si dosť stará alebo dokonca veľmi stará na to, aby si to dokázala. Cítim tú smutnú nedeľu.“ Je viac než isté, že malú Angelinu čaká veľká budúcnosť a brilantná spevácka kariéra. Už teraz ju pozývajú do televíznych programov, kde spieva naživo a absolútne profesionálne.

 
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu