Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Česká silikónka vytasila prsia... A opitá ešte viac!

Silikónová modelka Dominika Mesarošová sa odviazala. Zobraziť galériu (37)
Silikónová modelka Dominika Mesarošová sa odviazala.

PRAHA - Odviazala sa! Dominika Mesarošová (27) je známa zo šou Kapor na torte. Silikónom obdarená modelka si cez víkend užívala spoločnosť finalistov súťaže Muž roka, ktorých ohurovala svojím poprsím. Niektorých dokonca pustila aj do intímnej blízkosti svojho výstrihu. Účastníci bujarej párty, na ktorej alkohol tiekol potom, nakoniec skončili v bazéne. Tam blondínka ukázala ešte viac.

Bez zábran! Tak, ako krásky na miss, aj Muži roka majú svoje sústredenie. Svalovci z aktuálneho ročníka mali to svoje počas uplynulého víkendu. Okrem cvičenia si však užili aj bujarú párty, na ktorej alkohol tiekol doslova potokom.

Spoločnosť im robila modelka Dominika Mesarošová. Tá počas dňa pri bazéne ohurovala plavkami, ktoré si na svojom mohutnom poprsí špciálne upravila. Zakrývali potom len to najnutnejšie. Predviedla tiež sedenie s rozkročenými nohami, ktoré pôsobilo pomerne vulgárne.

Spôsoby dámy ale definitívne stratila na spomínanom večierku. Tam totiž popíjala rovno z fľaše a poriadne sa uvoľnila. „Dnes som za Džambulku,” vykrikovala, pričom narážala na prezývku Ivety Bartošovej, ktorá kvôli alkoholizmu momentálne pobýva na psychiatrii.

Blondínka sa uvoľnila natoľko, že si nechala zdvíhať sukňu a obchytkávať prsia. Niektorí páni dokonca dostali možnosť zaboriť hlavu do jej výstrihu a jeden z nich si užil aj vášnivé bozky. Divokí účastníci párty nakoniec skončili v bazéne. Žmýkanie premočeného oblečenia nemohlo skončiť inak, než odhalením úsporných tango nohavičiek. Zábery zo sústredenia mladíkov si môžete pozrieť v našej GALÉRII.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu