Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Sexbomba od susedov vyvetrala silikóny: Pozrite na lopty vyrobené v Česku!

Dominika Mesarošová svoje silikóny priam miluje a veľmi rada sa nimi pochváli. Zobraziť galériu (6)
Dominika Mesarošová svoje silikóny priam miluje a veľmi rada sa nimi pochváli.

PRAHA – Podprsenku nenosí! Dominika Mesarošová (29) je u našich západných susedov známa najmä ako zlatokopka a majiteľka jedných z najväčších vnád českého šoubiznisu. Svojská blondínka, ktorá sa netají tým, že je zo svojich silikónov nadšená, ich rada pretŕča pri každej možnej príležitosti. Nedávne otvorenie diskotékového klubu nebolo výnimkou.

Do očí jej nikto nepozeral! Česká silikónka Dominika Mesarošová rozhodne nepatrí k ženám, ktoré rady splynú s davom. Neriadi sa ani heslom menej je niekedy viac. Blondínka je totiž megalomanka nielen čo sa týka veľkosti pŕs a milencovho bankového konta, ale aj keď je reč o odhaľovaní. Dokázala to na nedávnej party, kde prišla oblečená v dráždivom body, spod ktorého jej presvitali holé prsia.

Dominika sa v rozhovoroch netají tým, že svoje silikónové päťky priam miluje. „Mám ich veľmi rada, lebo si myslím že lekári mi ich dokonale urobili,” povedala pre Blesk blondínka. Tá si je vedomá toho, že viacero zástupcov mužského pohlavia si jej hrudník so záujmom obzrie. „Myslím si, že každý chlap sa rád pozrie. Keď ale niekto nevie odtrhnúť pohľad a čumí na ne ako nejaký buran, tak to sa mi nepáči,” dodala Mesarošová. Nuž, pri pohľade na to, aké outfity preferuje, sa netreba vôbec čudovať, že sa pár jedincov pozabudne.  

Blonďavej sexbombe spod čipkovanej látky presvitali bradavky.
Zobraziť galériu (6)
Blonďavej sexbombe spod čipkovanej látky presvitali bradavky.


Mohlo by vás zaujímať:


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu