Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hanba pre českú sexbombu: Išla sa vydávať, dostala kopačky!

Telo Dominiky Mesarošovej je teraz voľné. Zobraziť galériu (7)
Telo Dominiky Mesarošovej je teraz voľné.

PRAHA - Najhorší darček! Dominika Mesarošová (29) sa u nás predviedla ako kuchárka v šou Kapor na torte. Doma v Čechách je ale vďaka vzťahom s bohatými mužmi označovaná hlavne za zlatokopku. Naposledy randila s podnikateľom Markom, s ktorým sa dali dokopy na jar. No a po pár mesiacoch už blondínka rozprávala o svadbe. Dokonca mala určený aj dátum. Teraz však prišlo kruté vytriezvenie. Namiesto vysnívaného prsteňa totiž dostala kopačky.

Unáhlila sa a poriadne! Modelka Dominika Mesarošová sa u našich susedov preslávila hlavne vzťahom s o 40 rokov starším boháčom. Tento rok sa jej však podarilo nájsť si vekovo primeraného partnera Marka, podnikateľa v oblasti financií. 

A zdá sa, že blondínka si tento úlovok chcela čo najskôr poistiť. Už po pár mesiacoch vzťahu totiž plánovala svadbu. „Nedošlo ešte k zásnubám, nechcem predbiehať, ale možno nás stretnete o týždeň a budeme už manželia. Marek by si ma vzal pokojne aj zajtra. No myslím, že to vydržíme,” uviedla koncom leta pre Super.cz. Český portál vtedy informoval, že silikónka už mala vybratý aj dátum – 15. 5. 2015. Dokonca bol spísaný už aj zoznam hostí.

Dnes sa jej však škodoradostní ľudia môžu vďaka tomu poriadne smiať. A Dominika sa určite zahanbí, keď si na tieto svoje smelé plány spomenie. Namiesto zásnubného prsteňa totiž dostala pred Vianocami kopačky. „Áno, rozišli sme sa. Proste sme sa v zásadných veciach nezhodli, tak sa naša láska rozpadla,” potvrdila v týchto dňoch pre Blesk.cz. Zdá sa, že Markovi sa ženiť príliš nechcelo... 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu