Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Medzinárodný škandál českého Slávika: Švédsky spevák im riadne naložil... Toto je štýl komunistov!

Joakim Brodén Zobraziť galériu (5)
Joakim Brodén (Zdroj: YouTube)

PRAHA - Na českú spevácku súťaž sa valí jeden škandál za druhým. Po tom, čo organizátori Slávika odobrali hlasy kapele Ortel, sa kapela Kabát rozhodla uvažovať o možnosti, že vráti ocenenie za skupinu roka. To však ani zďaleka nie je všetko. Ozval sa aj Michal David, o odstupe uvažuje aj generálny partner a najnovšie sa do súťaže poriadne oprel aj známy švédsky spevák.

Joakim Brodén je síce spevák švédskej metalovej kapely, no jeho matka pochádza z Českej republiky. Aj to je zrejme dôvod, prečo bol po minulé roky hudobník bez problémov zaradený do ankety Český slávik. Naposledy sa dokonca umiestnil na piatom mieste súťaže, a tak sa očakávalo, že podobný úspech dosiahne aj v tomto ročníku. Márne.

Brodéna totiž bez upozornenia vylúčili. Prekvapivú informáciu sa dozvedel až od svojich fanúšikov. „Pýtali sa: Čo sa stalo? Tvoje meno proste zrazu zmizlo,“ posťažoval sa umelec v Spark TV. Pofidérne praktiky organizátorov ho rozčúlili natoľko, že v angličtine nakrútil video, kde im venoval poriadne tvrdé slová.

„Ospravedlňujem sa, že to hovorím, ale smrdí to starým sovietskym komunistickým štýlom. Proste niekoho odstrániť, nevydať ani žiadne tlačové oznámenie, nič. Proste niekoho vyšupnúť a dúfať, že si to nikto nevšimne,“ rozčúlil sa Joakim, ktorému dalo za pravdu aj množstvo fanúšikov. 

Viac o téme: Joakim BrodénSabaton
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu