Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Škaredé zranenie na Markíze: Tento muž od bolesti takmer skolaboval!

Počas jedného dňa utŕžil Jožko niekoľko škaredých zranení. PR článok Zobraziť galériu (5)
Počas jedného dňa utŕžil Jožko niekoľko škaredých zranení. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Tak toto muselo poriadne bolieť! Deviata séria Farmy priťahuje nešťastné udalosti doslova ako magnet. Neuveriteľnú smolu mal najnovšie najväčší pracant Jožko Bohdan (40), ktorý pri práci s drevom utŕžil niekoľko nepríjemných zranení.

Séria zdravotných problémov na markizáckom statku pokračuje. Ďalšou obeťou nepríjemnej situácie sa najnovšie stal útly farmár Jožko, ktorý sa pri práci s drevom škaredo zranil – a to hneď niekoľkokrát!


Kolaps na Markíze: Strach, plač... Táto však vinu odmieta!


K prvému nešťastiu došlo pri zatĺkaní klincov. Jeden z nich totiž skončil v jeho ruke. „To si si celý klinec vpichol? Fuj,“ zareagovala zdesene Jana. Do práce sa tak dali pohotoví farmári, ktorí sa snažili nepeknú ranu okamžite vyčistiť a zaistiť obväzmi. Jožko od nepríjemnej bolesti doslova zatínal zuby a počas ošetrenia mu dokonca prišlo až tak zle, že takmer skolaboval.

„Potom som sa dal do práce znova a aby toho nebolo málo, tak som si hneď vedľa prsta zapílil a zasa som utekal na ošetrenie. No a aby to nebolo všetko, tak som si ešte klepol po palci,“ opísal priebeh smolných udalostí Jožko. Ako to s úradujúcim farmárom týždňa napokon dopadlo, si môžete pozrieť už dnes večer na Markíze.

V ruke pracanta Jožka skončil takmer celý klinec. Škaredé zranenie mu museli ošetrovať priamo na markizáckom salaši.
Zobraziť galériu (5)
V ruke pracanta Jožka skončil takmer celý klinec. Škaredé zranenie mu museli ošetrovať priamo na markizáckom salaši.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Farma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu