Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Zrútená farmárka skončila v depresiách: Užialená a so silami na dne!

Eva je so silami na dne. PR článok Zobraziť galériu (4)
Eva je so silami na dne. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Eva Zelníková (22) a Stano Madzík (30) tvorili už od začiatku Farmy nerozlučný pár. A hoci obaja vehementne tvrdili, že medzi nimi nič nie je, ich vzájomné gestá a neprehliadnuteľná náklonnosť hovorili celkom inou rečou... V týchto dňoch však tejto dvojke raz a navždy odzvonilo. Cieľavedomý Popradčan totiž prehral duel a šou musel definitívne opustiť. Zvládne zronená blondínka zdolať nástrahy Farmy aj bez svojho ochrancu?!

V uplynulom dueli sa s markizáckou reality šou musel definitívne rozlúčiť Stano. Prehru cieľavedomého východniara najťažšie znášala jeho chránenkyňa Eva, ktorá po jeho odchode z Farmy upadla do hlbokej depresie.


Letel ako špinavé »prádlo«: Arogantný farmár doplatil na silné reči!


Mladá podnikateľka sa do seba uzavrela, takmer s nikým nekomunikovala a pred kamerami dokonca priznala, že to už psychicky viac nezvláda. „Išla som sem do hry, ale nečakala som, že to až tak na psychiku bude. Ja mám stále taký problém, že sa na niekoho citovo naviažem,“ vysvetlila dôvod svojho trápenia Eva, pre ktorú bol Stano už od začiatku súťaže najväčšou morálnou podporou.

Užialenú blondínku sa snažili podporiť aj ostatní obyvatelia salaša, ktorí jej dohovárali, aby sa konečne vzchopila a začala bojovať sama za seba. „Musíš dať hlavu hore, nesmieš sa tomu podriadiť. Dobre je, keď si poplačeš, ale ja som mala pocit včera, že tam skolabuješ,“ snažila sa podržať Evu v neľahkej situácii Anka.

V nasledujúcej časti sa zároveň diváci dozvedia aj meno nového farmára týždňa. Komu vypadnutý Stano udelí vzácnu imunitu, sa dozviete už dnes večer na Markíze.

Farmárka Anka mala dojem, že je Eva na pokraji kolapsu. Blondínke preto dohovárala, aby sa mentálne vzchopila.
Zobraziť galériu (4)
Farmárka Anka mala dojem, že je Eva na pokraji kolapsu. Blondínke preto dohovárala, aby sa mentálne vzchopila.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Farma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu