Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Najkrajšia farmárka na fotke ako 16-ročná: Obrie melóny mala už ako tínedžerka!

Eva Zelníková bola mimoriadne vyvinutá už ako sladká 16-tka. Zobraziť galériu (5)
Eva Zelníková bola mimoriadne vyvinutá už ako sladká 16-tka. (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Už vtedy bola „vyvinutá“! Eva Zelníková (22) dokázala na Farme odzbrojiť hádam každého muža. Mladá podnikateľka sa totiž nestránila ukázať ani v tých odvážnejších kúskoch, v ktorých často vynikli aj jej najväčšie ženské zbrane. Mimoriadne obdarená bola však už vo svojich 16-tich rokoch, kedy jej postavu zdobili obrovské prírodné trojky.

Eva Zelníková bola účastníčkou uplynulej, deviatej série Farmy. Na odľahlom markizáckom statku sa stala doslova atrakciou, ktorú sledovali nielen všetci obyvatelia salaša, ale aj mnohí mužskí priaznivci pred televíznymi obrazovkami. Pre jej šarm a neutíchajúci sexepíl by sa v konečnom dôsledku mohla pokojne označiť aj za najatraktívnejšiu farmárku vôbec.


Sexbomba z markizáckych obrazoviek rapídne schudla: Wau, pozrite na to telo!


Dôkazom toho, že k nej príroda bola naozaj štedrá, môže byť aj jej fotografia z pubertálneho obdobia, kedy mala Zelníková len 16 rokov. So svojím archívnym záberom sa pochválila na Instagrame, kde sa v momente rozvírila debata o jej dekolte. Ten bol totiž aj v jej mladom veku doslova neprehliadnuteľný.

Exfarmárka Eva Zelníková má dekolt hodný pohľadu.
Zobraziť galériu (5)
Exfarmárka Eva Zelníková má dekolt hodný pohľadu.  (Zdroj: Instagram)

Mnohých preto zaujímalo, či si ho už vtedy nechala zväčšiť plastikou. Mladá podnikateľka však v zapätí uviedla veci na pravú mieru a pod príspevok napísala, že prírodnými „trojkami“ sa pýšila vždy. O Eve je ale známe, že si ich v staršom veku nechala predsa len upraviť – no údajne len z čisto zdravotného hľadiska.

Viac o téme: FarmaEva Zelníková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu