Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Dojatá Vondráčková a Gott na pokraji síl v slzách: Takto dopadla oslava narodenín legendárnej Heleny

Helena Vondráčková Zobraziť galériu (10)
Helena Vondráčková (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Hoci by jej to tipol len málokto, Helena Vondráčková tento rok dovŕšila okrúhlych 70 rokov. O oslavu tohto krásneho jubilea sa speváčka rozhodla podeliť aj so svojimi fanúšikmi, a to skutočne vo veľkolepom štýle. Pri príležitosti svojich narodenín na Slovensku usporiadala koncert, ktorého sa zúčastnili hviezdy toho najväčšieho kalibru.

Vypredaný štadión, mnoho známych gratulantov a ešte viac energie. Tak vyzeral koncert božskej Heleny, ktorá pre svojich obdivovateľov pripravila úžasnú hudobno-tanečnú šou. Medzi spievajúcimi hosťami okrem Sisy Sklovskej, skupiny Fragile či Vaša Patejdla nechýbal ani legendárny Karel Gott, ktorý po odspievaní nedokázal skryť dojatie nad neutíchajúcou standing ovation, ktorú mu publikum venovalo.

Helena Vondráčková
Len málokto by si však nevšimol, že ikona česko-slovenskej hudby nebola celkom vo svojej koži. Hoci nikto nepochybuje o tom, že „Kája” do vienku dostal skvostný hlas a úžasný talent, pri niektorých vysokých tónoch bolo zrejmé, že mu nie je všetko jedno. Aj napriek zopár zaváhaniam však spevák dostal divákov do varu a sršalo z neho takmer toľko energie ako z oslávenkyne Heleny, ktorá počas svojho vystúpenia tancovala, stepovala či dokonca hrala na bicie. 

Karel Gott pieseň
Keď sme po trojhodinovej šou temperamentnú speváčku oslovili, bola z koncertu nadšená. „Som dojatá. Predsa len vypredať zimný štadión Ondreja Nepelu, 10 000 ľudí... a ak som videla dobre, tu nezostalo žiadne voľné miesto! Veľmi ma potešilo, že ľudia o mňa majú záujem a že im moje piesne ešte niečo prinesú. Či už šťastie, slzu alebo dojatie. Bol to super koncert a som rada za celú tú atmosféru, ktorá bola úžasná,“  povedala nám speváčka. 

Vondráčková pieseň

FOTO: Helene Vondráčkovej na megakoncerte gratulovali Gott, Sklovská aj Lasica

Viac o téme: Karel GottHelena VondráčkováSisa Sklovska
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu