Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Vondráčková šokovala na plese: Helena, toto je už fakt staré!

Helena Vondráčková Zobraziť galériu (7)
Helena Vondráčková (Zdroj: Profimedia)

PRAHA – Toto tu už bolo! Česká diva Helena Vondráčková (70) sa aj napriek svojmu veku môže pochváliť dobrou figúrou. Potvrdila to aj počas nedávneho Českého plesu, kde bola hosťom. Speváčka si pri tej príležitosti obliekla šaty, v ktorých vynikol jej útly driek. Ako sme si však všimli, tento outfit evidentne patrí k jej obľúbeným. Prevetrala ho už totiž pred 3 rokmi na charitatívnej akcii v Bratislave. To však nie je všetko. Túto róbu má na sebe aj jej vosková figurína v múzeu Grévin.

Počas uplynulého víkendu sa u našich západných susedov konal Český ples, kde sa celebrity predviedli v nádherných róbach. Na červenom koberci zaujala aj speváčka Helena Vondráčková, ktorá na honosnú udalosť prišla s manželom Martinom Michalom. Helena ako vždy ukázala svoju dokonalú postavu. V modrých šatách vynikol jej štíhly pás.

Pozornému oku však neuniklo, že tieto šaty umelkyňa nemá na sebe prvýkrát. Na blondínke ich už fanúšikovia mohli totiž vidieť pred troma rokmi v Bratislave na charitatívnom podujatí Noc nádejí, kde sa objavila v rovnakej róbe. Jednoducho oprášila staré šaty. Rozdiel medzi tými, ktoré mala cez víkend a v minulosti, bol ten, že tentokrát si k nim dala čierne topánky a čierne rukavičky, ktoré vyžaduje plesový protokol. To však nie je všetko.

V úplne rovnakom modeli šiat je oblečená aj Helenina vosková figurína v múzeu Grévin. Mnohí si preto zavtipkovali, či Vondráčková vyzliekla figurínu a šaty si od nej „požičala“. Fotografie nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: Helena Vondráčková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu