Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Mojsej sa totálne strápnil: Na koncerte sa zrúbal na pódiu! Braňo, naozaj nepiješ?

Braňo Mojsej svoje vystúpenie neustál. Zobraziť galériu (5)
Braňo Mojsej svoje vystúpenie neustál.

BRATISLAVA - Hoci Braňo Mojsej (48) tvrdí, že už niekoľko mesiacov nepije a má za sebou nespočet liečení, včera večer to v bratislavskom klube nevyzeralo tak, ako by bolo všetko s kostolným poriadkom. Kontroverzný Košičan tam totiž pred rozblázneným davom v bujarej nálade vystrájal až tak, že jeho vystúpenie skončilo kolosálnym fiaskom rovno pódiu.

Kým Braňo spieval svoj posledný singel, nečakane sa odtrhol z reťaze. Počas hrania na imaginárnej gitare začal Mojsej strácať rovnováhu a spolu s mikrofónom sa ukážkovo zrúbal rovno na zem. Tam si voľne pohodený spevák niekoľko sekúnd poležal, následne sa postavil a pesničku dospieval akoby ešte pred momentom svojím načančaným kabátom nezametal podlahu.

Braňovi teda treba uznať, že trápnu situáciu zvládol ako naozajstný profesionál. Otázky však vyvoláva najmä príčina jeho nečakaného pádu a špekuluje sa, že by za tým mohol byť alkohol. Podľa jojkárskeho Topstaru totiž účastníci párty tvrdia, že Braňo bol opitý a pod vplyvom metly ľudstva mal byť aj v stredu na bratislavskej vlakovej stanici. Žena, ktorá ho tam videla, totiž pre spomínanú reláciu uviedla, že Mojsej mal problém udržať sa vôbec na nohách. Ako to teda s tou abstinenciou skutočne je, viem iba on sám. 

Viac o téme: Braňo Mojsej
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu