Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Najodvážnejšie scény necudnej Vice Kerekes: Toto Slovensko ešte nevidelo!

Vica Kerekes sa pred kamerami vie poriadne uvoľniť. Zobraziť galériu (10)
Vica Kerekes sa pred kamerami vie poriadne uvoľniť. (Zdroj: youtube.com)

BRATISLAVA - Odhodila všetky zábrany! O tom, že slovenská herečka Vica Kerekes (35) nepatrí k žiadnym hanblivkám, sme sa mali možnosť presvedčiť už niekoľkokrát. Veď neexistuje azda jediný film, v ktorom by ryšavka neobnažila svoje božské krivky. Nám sa však podarilo natrafiť na zábery, ktoré doposiaľ pozornosti Slovákov unikali - ide totiž o scény z maďarského filmu. A teda takéto odvážne kúsky doposiaľ kráska u nás nepredviedla!

Vica Kerekes patrí k našim najodvážnejším herečkám - pred kamerami nemá žiadne zábrany a filmy, v ktorých hrá, si už bez erotických scén nedokážeme ani predstaviť. Najnovšie sa nám však do redakcie dostali zábery, ktoré očiam Slovákov doposiaľ unikali. Ide totiž o scénky z maďarského filmu s názvom „1“. 

No, ale to, čo tam predvádza ryšavka, môžeme pokojne označiť za najodvážnejšie, čo doposiaľ ukázala. V počine od našich južných susedov si užíva odviazaný sex, ktorý pôsobí tak dôveryhodne, že by mnohí pokojne uverili, že to celé dvojica predvádza naozaj. Úplne holá herečka sedí obkročmo na svojom klegovi a... On si tam zatiaľ naplno užíva jej prsia. No skrátka, ak to hrajú, hrajú to veľmi dobre. 

A to nie je jedinýkrát, čo sa známa dračica v tomto filme odhalila... Chvíľu predtým predviedla svoje vnady po sprchovaní sa, keď si uterákom začala zmyselne sušiť telo. Najprv si jemne utrela krk a dekolt, pričom si starostlivo strážila svoje vnady, no potom jej spod látky aj tak vykĺzli. Navyše nohu dvihla tak vysoko, že stačilo naozaj málo a... No uzavrime to tak, že Vica to v sexi filmových scénach naozaj vie! 

Vica Kerekes nie je žiadna hanblivka. Toto predvádzala v maďarskom filme 1.
Zobraziť galériu (10)
Vica Kerekes nie je žiadna hanblivka. Toto predvádzala v maďarskom filme 1.  (Zdroj: youtube.com)

Vica Kerekes je poriadna divoška.
Zobraziť galériu (10)
Vica Kerekes je poriadna divoška.  (Zdroj: youtube.com)

Vica Kerekes pred kamerami nemá zábrany.
Zobraziť galériu (10)
Vica Kerekes pred kamerami nemá zábrany.  (Zdroj: youtube.com)

Viac o téme: Vica Kerekes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu