Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Milenec slovenskej herečky bez hanby: Ukázal HO verejne!

Český partner herečky Vice Kerekes, umelec Lukáš Musil, ukázal verejnosti svoje „nádobíčko“. Zobraziť galériu (4)
Český partner herečky Vice Kerekes, umelec Lukáš Musil, ukázal verejnosti svoje „nádobíčko“.

PRAHA - No tak toto... Fúúúha! Už viac ako rok má slovenská herečka Vica Kerekes (34) nového partnera. Je ním Čech Lukáš Musil, ktorý sa venuje umeniu. Aktuálne v Prahe vystavuje projekt s názvom Musa vs. Jágr. A ide o poriadne kontroverzný kúsok - mladík totiž zverejnil aj svoju úplne nahú fotku, na ktorej je vidno úplne všetko. Dokonca aj jeho holý...!

V apríli minulého roka sme vás na Topkách informovali o novej láske slovenskej herečky Vice Kerekes. Po troch rokoch od nešťastného rozvodu s maďarským fotografom Csabom Vighom zbalila ryšavka umelca z Čiech Lukáša Musila. 


Slovenská SEXBOMBA s frajerom: Prsnatá ryšavka zbalila potetovaného fešáka!


No hoci kráska svoju polovičku predstavila verejnosti len pred krátkymi desiatimi mesiacmi, dnes už fešák celému Česku a Slovensku ukazuje aj to, čo by malo zostať len pre oči jeho partnerky... Na svojej výstave, ktorá sa v týchto dňoch koná v Prahe, totiž zverejnil svoju úplne nahú fotku. 

A keď tvrdíme úplne, tak to myslíme vážne – červenú hviezdu, ktorá prekrýva to najintímnejšie, sme na záber pridali my v redakcii, no originál bez problémov nájdete na internete. A je na nej vidno kompletne všetko, bez akejkoľvek cenzúry. Od množstva nezvyčajných tetovaní, cez vypracované svaly, až po jeho úplne nahú mužskú pýchu! 

Zaujímavosťou je, že kontroverznú vernisáž si nenechala ujsť ani jeho partnerka Vica. No muselo to byť pre ňu prinajmenšom zvláštne, vidieť, ako sa na chúlostivé partie jej milého pozerá množstvo úplne cudzích ľudí... Čo myslíte?!

Partner slovenskej herečky Vice Kerekes vystavuje v Prahe fotku, na ktorej ukázal svoju mužskú pýchu.
Zobraziť galériu (4)
Partner slovenskej herečky Vice Kerekes vystavuje v Prahe fotku, na ktorej ukázal svoju mužskú pýchu.  (Zdroj: musawork.com)

Viac o téme: Vica Kerekes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu