Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Páni, máte po chlebe: Ak ste si mysleli, že túto vec robia ženy kvôli vám, ste na omyle

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

RÍM - Je to síce čudné, ale ženy už názor mužov nezaujíma. Pokiaľ ide o spodnú bielizeň, ženy v skutočnosti dávajú prednosť osobnému vkusu a pohodliu. Napriek tomu počas Vianoc mnohé dostali od manžela alebo partnera zvodnú spodnú bielizeň. Najdôležitejšie je páčiť sa sama sebe, v tom je tá najväčšia radosť, ukazujú prieskumy.

Mocná zbraň Izraela odhalená: Hriešne FOTO sexi vojačiek, ukázali, čo ukrývajú pod uniformou!

"Intímne ošatenie, najmä ak je sexy, nie je ľahké obliecť si a nosiť bez rozpakov," hovorí Marshal Cohen z americkej spoločnosti pre výskum trhu NPD Group. Firma skúmala, ako si Američanky vyberajú spodnú bielizeň. Sedem žien z desiatich si ju kupuje iba podľa vlastného vkusu. Rovnako ako u prêt-à-porter dnešná žena kupuje len to, čo sa jej samej páči a v čom sa cíti pohodlne.

Preč sú časy, keď sa manžel alebo priateľ plnohodnotne zúčastnil ženských nákupov. Dnes je žena pri nakupovaní úplne samostatná a nevyžaduje od nikoho rady, tým menej potom od mužov. Nežnému pohlaviu ​​však podali pomocnú ruku sociálne siete. Napríklad na Instagrame sa objavujú fotografie žien, ktoré nemajú strach ukazovať sa v spodnom bielizni a byť hodnotené od neznámych ľudí.

Čo by sa mohlo
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Muži ale stále zbožňujú, keď môžu manželke či partnerke dať bielizeň ako dar. Ukazuje sa to najmä na Vianoce, kedy tržby tohto tovaru prudko rastú. "Darujem ti to a prajem si, aby si to nosila," také je posolstvo mužov, poznamenáva taliansky denník Corriere della Sera.

Muži však musia počítať s novým ženským duchom. A ak chcú ďalej obdarovávať ženy sexi podprsenkami, nohavičkami a nočnými košieľkami, musia dúfať, že sa to bude ich milovanej páčiť. Či už ide o jemný materiál či samozrejme o veľkosť a tvar. Bystrému ženskému oku nič neujde.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu