Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Mirgová zažila na turné šok: Žiadosť o ruku!

Dominika Mirgová na koncerte zažila šok. Zobraziť galériu (6)
Dominika Mirgová na koncerte zažila šok.

HUMENNÉ - Toto nik nečakal! Na nedávnom koncerte v rámci Armáda Tour speváčky Dominiky Mirgovej (24) v Humennom sa diali veci, ktoré zrejme žiadny fanúšik nečakal. Uprostred vystúpenia bývalá superstaristka zrazu prestala spievať a na pódiu sa odohrala nečakaná žiadosť u ruku. To dojalo nielen samotnú speváčku, ale aj všetkých prítomných v sále... Čo na tento šok hovorí Mirgová?

Finalistka tretej série šou Slovensko hľadá SuperStar Dominika Mirgová aktuálne hviezdi na svojom turné po Slovensku. Počas nedávneho koncertu v Humennom zažili diváci niečo, čo sa len tak nevidí. Uprostred vystúpenia pozvala mladá umelkyňa na pódium nič netušiacu diváčku Radku, ktorej zaspievala kúsok z novej pesničky Objím ma. Potom sa na pódiu objavil Radkin priateľ Kubo s kyticou ruží a vyznaním, ktoré dojalo nielen speváčku, ale aj celú sálu. Svoju vyvolenú totiž požiadal o ruku priamo pred zrakmi všetkých návštevníkov. 

Na toto vystúpenie Dominika zrejme len tak nezabudne a môže za to predovšetkým jej zaľúbený fanúšik Kubo, ktorý ešte pred koncertom na východe Slovenska speváčku kontaktoval cez sociálnu sieť s nevšednou požiadavkou.

Zisťovali sme, ako sa to celé udialo. „Napísal mi, že sa chystá s priateľkou na koncert do Humenného, že ma má veľmi rada a že by ju chcel pri tej výnimočnej situácii požiadať o ruku. Nadšene som súhlasila,“ prezradila nám zrod tajného plánu Mirgová a pokračovala ďalej: „S manažérom potom dohodli detaily. Po pesničke si odbehol akože na WC, ja som medzičasom vyvolala na pódium Radku, ktorá si myslela, že ide niečo vyhrať. Potom prišiel Kubo, pokľakol si a požiadal svoju milovanú o ruku. Všetci sme plakali, bolo to naozaj krásne. Veľmi sa teším, že som mohla byť pri takej vzácnej chvíli. Je pravda, že ma to dojalo, aj na chalanoch z kapely som videla zvlhnuté oči. Bolo to veľmi milé, úprimné, proste zážitok, nielen pre zaľúbencov, ale aj pre nás," teší sa z toho dojemného okamžiku Dominika. Video z koncertu a žiadosť o ruku si môžete pozrieť pod článkom. 

takto vyzerala žiadosť o ruku priamo na pódiu počas Mirgovej koncertu...
Zobraziť galériu (6)
takto vyzerala žiadosť o ruku priamo na pódiu počas Mirgovej koncertu...

VIDEO:  Takto prebiehala žuadosť o ruku priamo na koncerte!

Koncert Dominiky Mirgovej

Viac o téme: Dominika Mirgová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu