Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Nechutné odhalenie: Súťažiaci (56) na Jojke ukázal intímne partie!

Najstarší z Návštevníkov bláznil pred kamerami natoľko, že pred všetkými obnažil aj svoje intímne partie. Zobraziť galériu (6)
Najstarší z Návštevníkov bláznil pred kamerami natoľko, že pred všetkými obnažil aj svoje intímne partie. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Stiahol gate a ...! V historickej šou Návštevníci budú dnes večer diváci svedkami poriadne divokého výstrelku. O bláznivý kúsok sa tentoraz postará najstarší z účinkujúcich, ktorý svojich súperov prekvapí viac, než ktokoľvek čakal. V nadchádzajúcej epizóde totiž všetkým bez okolkov predvedie aj svoje obnažené prirodzenie.

V dnešnej časti jojkárskeho projektu Návštevníci budú mať televízni diváci opäť o zábavu postarané. A to doslova! Priaznivci historickej šou budú totiž svedkami doposiaľ nevídanej šou.


Šokujúce obvinenie v jojkárskej šou: Je teplý!


O bizarné momenty sa tentoraz postará práve najstarší z účastníkov hry Miroslav Tomášek alias Feri, ktorý je aj napriek svojmu veku energický a poriadne pojašený. „Cítim sa dobre medzi tými mladými. Ja nemám problém vymyslieť nejakú blbosť a pustiť sa s nimi do nej. Beriem to tak, že sa tu cítim na 30,“ netajil svoje pohnútky bláznivý súťažiaci. Toto tvrdenie však zrelý muž spečatil asi najviac, ako sa len mohlo dať.

Rodený Čech sa totiž najnovšie rozhodol, že svojich aj o niekoľko generácií mladších súperov nemilo prekvapí a pred všetkými si bez štipky ostychu stiahne nohavice. Miroslav sa tak týmto šialeným počinom predstaví v skutočne nelichotivej podobe, a to iba v úsporných, ručne šitých plavkách.

„Idem vám ukázať najnovšiu kolekciu plaviek,“ tešil sa zo svojho ďalšieho šialeného kúsku divoký šoumen, ktorý okrem čudáckych spodkov predviedol aj svoje intímne partie. Zaskočených Návštevníkov nepochybne pobavil, otázkou ale ostáva, či takýmito šialenstvami už predsa len nezachádza za hranice únosnosti.

Najstarší súťažiaci Miroslav Tomášek alias Feri ukázal všetkým svoje intímne partie.
Zobraziť galériu (6)
Najstarší súťažiaci Miroslav Tomášek alias Feri ukázal všetkým svoje intímne partie.  (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Návštevníci
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu