Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Budúca nevesta Gregorová hore bez: TOTO telo dnes patrí mladému zajačikovi!

Hana Gregorová s budúcim manželom Ondřejom. Zobraziť galériu (5)
Hana Gregorová s budúcim manželom Ondřejom.

PRAHA - Fúúúha! Herečka Hana Gregorová (64) pred pár týždňami šokovala verejnosť vzťahom s o 32 rokov mladším mužom - Ondřejom Koptíkom (31). Ešte väčším prekvapením však bolo, keď sa dvojica minulý týždeň aj zasnúbila. V týchto chvíľach zaľúbenci už vo veľkom plánujú svadbu. Čoskoro tak TOTO telo bude patriť mladému zajačikovi aj oficiálne - pozrite, tmavovláska sa kedysi pred kamerami ukázala hore bez!

V poslednom období sa v slovenskom a českom šoubiznise nehovorí azda o ničom inom, ako o romániku Hany Gregorovej s o 32 rokov mladším zajačikom Ondřejom Koptíkom. Navyše, dvojica svoj vzťah pomerne rýchlo posunula o krok ďalej a už v týchto chvíľach plánuje svadbu.


Vdova po Brzobohatom opäť prekvapuje: Mladému milencovi povedala svoje ÁNO!


Už čoskoro sa tak mladý Čech bude môcť hrdiť tým, že mu TIETO ženské krivky patria aj oficiálne – v archíve sa nám totiž podarilo natrafiť na zábery, na ktorých je známa tmavovláska tak, ako ju Boh stvoril... Teda aspoň vo vrchnej polovici tela. 

Pred devätnástimi rokmi sa totiž herečka, ktorá mimochodom dnes oslavuje svoje 64. narodeniny, vyzliekla vo filme Tábor padlých žien a naplno ukázala svoje bujné vnady. Dnes už tento pohľad patrí len a len Ondřejovi.

Hana Gregorová má na svojom konte poriadne horúce scény. Krivky, ktoré ukázala vo filme Tábor padlých žien, dnes patria mladému Ondřejovi.
Zobraziť galériu (5)
Hana Gregorová má na svojom konte poriadne horúce scény. Krivky, ktoré ukázala vo filme Tábor padlých žien, dnes patria mladému Ondřejovi.  (Zdroj: Slovenská televízia)

Viac o téme: Hana Gregorová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu