Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zdena Studenková varuje: Sme na pokraji vojny!

Zdena Studenková Zobraziť galériu (5)
Zdena Studenková (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Povedala to na rovinu! V Európe vládne mimoriadne napätá situácia a sociálno-politické vzťahy sú naštrbené priam dramaticky. Nečudo, že sa k aktuálnej problematike bez akýchkoľvek zábran otvorene vyjadrujú aj rôzne svetové, či domáce celebrity. Svoju bezprostrednosť a otvorený názor tentoraz prejavila aj známa slovenská herečka Zdena Studenková (62).

Herecká diva Zdena Studenková je známa svojou otvorenou komunikáciou a nehanbí sa na rovinu povedať, čo si naozaj myslí. Blondínka sa dokonca nedávno bez problémov vyjadrila aj k aktuálne azda najhorúcejšej téme, ktorá rezonuje svetom.

V markizáckej webovej relácii Tvárou v tvár totiž verejne odkomunikovala svoj názor na napätú spoločensko-politickú situáciu v Európe. „Myslím si, že sme aktuálne v takom štádiu, ktoré vyzerá na studenú tretiu svetovú vojnu. Pohli sa svetadiely, pohli sa národy a tým pádom sa deje to, čo sa deje v Európe,“ hrozivo skonštatovala na margo diania, ktorým momentálne žije celý svet.

To, že si servítku skutočne nekladie pred ústa, dokázala aj svojou ďalšou strohou odpoveďou k celosvetovej problematike. „Ja predpokladám, že mňa sa to už veľmi týkať nebude, ale istým spôsobom sa mi nepáči, že taká tá snaha o islamizáciu Európy je tu zjavná. A pokiaľ by k tomu prišlo, tak je to katastrofa,“ negatívne zhodnotila súčasné pomery Zdena.

Umelkyňa pred hrozivou témou nezatvára oči a k aktuálnemu chaosu v Európe zaujala jasné stanovisko. „Ako to ďalej pôjde, čo sa s tým udeje, neviem si ani len predstaviť. Len viem, že tá ideológia, ktorá pripúšťa vraždiť v mene Alaha a ktorá neberie ohľad na život pozemský, tak je príšerná,“ kriticky uzavrela Studenková.

Viac o téme: Zdena Studenková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu