Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

»Rebelke« Norisovej to nevyšlo: Veď vyzerá ako tehotná... Tromfla ju aj o 25 rokov staršia Studenková!

Zuzanu Norisovú doslova zatienila jej o 25 rokov staršia kolegyňa Zdena Studenková. Zobraziť galériu (6)
Zuzanu Norisovú doslova zatienila jej o 25 rokov staršia kolegyňa Zdena Studenková. (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Vždy keď sa niekto objaví v spoločnosti v nezvyčajnom outfite, musí rátať, či už s pozitívnymi alebo negatívnymi reakciami. No a to je aj prípad herečky známej z muzikálu Rebelové Zuzany Norisovej (37), ktorá sa na včerajšej akcii ukázala v poriadne nelichotivom modeli. Ten dokonca miestami navádzal dojem, že je brunetka v požehnanom stave. Tromfla ju aj o 25 rokov staršia kolegyňa Zdena Studenková (62). Veď presvedčte sa napokon sami!

Včera večer sa v našom hlavnom meste konala premiéra filmu Manžel na hodinu, ktorú si nenechali ujsť ani samotní protagonisti tohto projektu. Pozornosť na všetky strany na seba strhávala najmä slovenská herečka Zuzana Norisová, ktorá prekvapila poriadne čudným outfitom.

Brunetka prišla do spoločnosti odetá v krátkych neforemných šatách, ktoré zdobili aj široké volány. K nelichotivému pohľadu navyše prispel lesklý materiál, ktorý v istých momentoch vyznieval pomerne rozpačito a miestami pôsobil aj dojmom, že umelkyňa skrýva tehotenské bruško. Norisová však tentoraz zvolila len zlý model, ktorý jej postave absolútne neprospel.

Známa „rebelka“ by si tak mohla nabudúce radšej zobrať príklad od svojej kolegyne Zdeny Studenkovej. Naša herecká ikona sa totiž na akcii objavila v decentnom kostýme a s puncom jednoduchej elegancie, či sviežim lookom, o 25 rokov mladšiu Zuzanu doslova zatienila.

Herečka Zuzana Norisová zvolila nelichotivý model šiat, ktorý jej postave vôbec neprospel. Miestami sa dokonca zdalo, že je brunetka v sladkom očakávaní.
Zobraziť galériu (6)
Herečka Zuzana Norisová zvolila nelichotivý model šiat, ktorý jej postave vôbec neprospel. Miestami sa dokonca zdalo, že je brunetka v sladkom očakávaní.  (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

Herečka Zdena Studenková svoju o 25 rokov mladšiu kolegyňu totálne zatienila. Zvolila totiž decentný elegantný kostým, v ktorom vyzerala skutočne úchvatne.
Zobraziť galériu (6)
Herečka Zdena Studenková svoju o 25 rokov mladšiu kolegyňu totálne zatienila. Zvolila totiž decentný elegantný kostým, v ktorom vyzerala skutočne úchvatne.  (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

Viac o téme: Zdena StudenkováZuzana Norisová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu