Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Televízny návrat legendárneho Kronera: Urevaná Studenková, Hudák vo vytržení, vtipkujúci Janko... To musíte vidieť!

Janko Kroner sa po rokoch opäť objavil na televíznych obrazovkách. Michal Hudák bol z toho vo vytržení a Zdena Studenková bola dojatá. Zobraziť galériu (11)
Janko Kroner sa po rokoch opäť objavil na televíznych obrazovkách. Michal Hudák bol z toho vo vytržení a Zdena Studenková bola dojatá. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Diváci jojkárskej relácie Inkognito sa vo štvrtok večer stali svedkami niečoho, na čo dlho čakali mnohí Slováci. Po rokoch odmlky sa totiž na televíznych obrazovkách opäť ukázal legendárny Janko Kroner (59). Toho známe tváre v relácii hádali ako tajného hosťa. Zdenu Studenkovú (62) návrat kolegu dojal natoľko, že nedokázala zastaviť slzy, Michal Hudák (46) bol z prekvapivej situácie vo vytržení a samotný Janko? Ten rozprával jeden vtip za druhým.

Janko Kroner patrí jednoznačne k našim najobľúbenejším hercom. Veď vďaka účinkovaniu v seriáli Ordinácia v Ružovej záhrade či v jojkárskych Profesionáloch si získal srdcia aj veľkého množstva neskôr narodených divákom.

No už v čase, keď ho ľudia spoznávali ako Miňa Demoviča, herca sužovali veľké depresie, ktoré ho nadobro vyradili z bežného života. A na jeseň roku 2012 ho tieto zdravotné problémy priviedli až do psychiatrickej nemocnice v Pezinku. 


Kroner je na tom zle: Leží na tejto psychiatrii a bojuje s veľkými depresiami!


Dnes sa už legendárny umelec cíti zjavne oveľa lepšie... Vo štvrtok večer sa totiž v plnej sile objavil v jojkárskej relácii Inkognito. A prekvapenie to bolo teda obrovské – nielen pre divákov, ale najmä pre jeho hereckých kolegov. 

Veď keď ho zbadala Zdena Studenková, nedokázala skryť dojatie. Po tvári sa jej kotúľali obrovské slzy, ktoré si neustále utierala, no pribúdali ďalšie. Práve ona totiž s Jankom v minulosti hrávala v divadle doslova denne a návrat jej „strateného“ kamaráta ju naozaj potešil. 

Radosť neskrýval ani Michal Hudák, s ktorým si Kroner zahral v spomínaných Profesionáloch. Ten bol z prítomnosti dlhoročného kolegu doslova vo vytržení. Veď keď mu už počas hádania začalo dochádzať, kto na stoličke tajného hosťa sedí, svoje emócie rozhodne nedržal na uzde. „Mňa normálne picne!“ vykrikoval herec: „Jáááj, toto čo je?!“ nedokázal tomu uveriť známy východniar.

Samotný Janko divákov zabával vtipnými poznámkami. Napríklad keď zaznela otázka, či sa opäť objaví v Profesionáloch, zahlásil s tónom seriálového Miňa Demoviča: „Neviem vám to takto z hlavy povedať. Ešte si to trocha premyslím.“ Potom všetkých ešte pobavil dvoma vtipnými zážitkami z divadla a prezradil, ako oslávi svoju blížiacu sa 60-ku. Pozrite si video! 

Video: Pozrite si účinkovanie Janka Kronera v relácii Inkognito.

Kroner v inkognite

Viac o téme: Michal HudákZdena StudenkováJán Kroner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu