Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Pauhofovej kolegyňa z filmu: SEXškandál... Po natáčaní robila prostitútku!

Táňa Pauhofová a jej herecká kolegyňa Lucie Šteflová. Zobraziť galériu (8)
Táňa Pauhofová a jej herecká kolegyňa Lucie Šteflová. (Zdroj: falcon)

BRATISLAVA - Už v sobotu večer si diváci televízie Markíza budú môcť vychutnať česko-slovenský film Nežné vlny. Jednu z hlavných úloh v ňom stvárňuje hviezda jojkárskeho seriálu ZOO Táňa Pauhofová (32). No hrá v ňom aj iná ryšavka - česká herečka Lucie Šteflová (20). Mladučká kráska má však poriadne divokú minulosť. Pred pár mesiacmi totiž otriasol verejnosťou jej sexškandál - ako sama priznala, po natáčaní komédie robila prostitútku!

Táňa Pauhofová patrí k herečkám, ktoré nesprevádzajú žiadne škandály. Svoje súkromie si prísne stráži a snaží sa správať tak, aby na seba zbytočne neupozorňovala. To sa však rozhodne nedá povedať o jej kolegyni z filmu Nežné vlny, mladučkej Češke Lucii Šteflovej. 

Ryšavá kráska, ktorá sa už túto sobotu večer objaví na obrazovkách Markízy, totiž pred pár mesiacmi šokovala svojím SEXškandálom. Na verejnosť sa vtedy dostala informácia, že svoje telo predávala za peniaze.


Brutálne priznanie českej herečky: Robila prostitútku... Aby zarobila na potrat!

Česká heeerečka , ktorá sa živila sexom: Ďalšie informácie, pri ktorých ostáva rozum stáť!


Ako vtedy informoval český Blesk, svojich klientov vraj zháňala na webe pre dospelých, kde mala vytvorený vlastný profil pod prezývkou Izabel a mužov lákala na 6 polonahých fotiek. A ona prekvapivo všetko priznala. „Áno, bola som Izabel,“ netajila Šteflová.

Začínajúca herečka si vraj potrebovala zarobiť na potrat a s nápadom robiť prostitútku prišla jej kamarátka zo strednej. „Rozprávala som sa s ňou o tom, že som tehotná, že by som chcela ísť na potrat, ale že mi meská výplata. Tak mi odporučila toto. Robila som to preto, aby som zarobila na potrat,“ povedala na rovinu Lucie.

Týmto spôsobom si mladá umelkyňa mala zarobiť 8 tisíc českých korún za tri dni a potom sa už najstaršiemu remeslu vraj nevenovala. Zaujímavosťou je, že jej inzerát sa na escort stránke objavoval niekoľko mesiacov a zmizol až po tom, čo na škandál upozornil český denník.

Viac o téme: Lucie Šteflová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu