Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Brutálne priznanie českej herečky: Robila prostitútku... Aby zarobila na potrat!

Lucie Šteflová Zobraziť galériu (9)
Lucie Šteflová

PRAHA - Je to heeerečka... A doslova! U našich západných susedov aktuálne rezonuje poriadne horúca kauza - vyšlo totiž na povrch, že mladučká herečka, ktorá sa objavila napríklad v Kameňáku či vo filme Nežné vlny, sa živila ako prostitútka. Na stránke pre dospelých mala Lucie Šteflová (20) svoj vlastný profil s nahými fotkami a mužským zákazníkom poskytovala sexuálne služby. Mladá ryšavka dokonca všetko priznala!

Českým šoubiznisom aktuálne otriasa podobný škandál ako v roku 2014. Na svetlo sveta sa totiž dostala informácia, že ďalšia z vychádzajúcich hereckých hviezd poskytovala sexuálne služby za peniaze.


Šoubiznisom otriasa megaškandál: Seriálová herečka sa tajne živí prostitúciou!


Teraz je reč o 20-ročnej Lucii Šteflovej, ktorú slovenskí diváci môžu poznať napríklad zo seriálu Vyprávěj, z filmu Nežné vlny alebo zo štvrtého pokračovania Kameňáku. Krásna ryšavka podľa denníka Blesk zháňala svojich klientov na webe pre dospelých. Tam mala vytvorený vlastný profil a pod prezývkou Izabel lákala mužov na šesť polonahých fotiek. 

„Ahoj, som Izabel, 18 rokov, 168/50/3, bývalá modelka a prácu v erotike skúšam prvýkrát,“ písalo sa na sexi portáli. „Mám krásnu tvár, voňavé, prírodné prsia číslo 3 a dokonalý vzhľad.“ „Obchodné“ stretnutia jej vždy dohadovala sprostredkovateľka, a to buď cez mobil alebo e-mail. 

„Rada vás pozvem do svojho súkromia na krásné a vášnivé milovanie. Som prítulná, hravá a v orálnom sexe úplná jednotka,“ vychvaľuje sa spoločníčka, ktorá svoje služby poskytovala na pražskom priváte a za hodinu rozkoše si od zákazníkov brala 1300 korún. 

A mladá herečka pre Blesk prekvapivo všetko priznala. „Áno, bola som Izabel,“ netajila Šteflová. K najstaršiemu remeslu sa vraj dostala cez kamarátku zo strednej. A dôvod, prečo sa na také niečo dala, vás skutočne prekvapí. „Rozprávala som sa s ňou o tom, že som tehotná, že by som chcela ísť na potrat, ale že mi mešká výplata. Tak mi odporučila toto. Robila som to preto, aby som si zarobila na potrat,“ povedala na rovinu Lucie. 

Bol to podľa nej chvíľkový skrat, pretože nevedela, ako narýchlo zohnať peniaze. „Ešte sa necítim na to vychovávať dieťa,“ pokračovala herečka. Tá si vraj prostitúciou zarobila okolo 8 tisíc českých korún a podľa vlastných slov sa tejto „práci“ venovala len krátke tri dni. Paradoxne herectvom by si tie isté peniaze zarobila už za jeden deň. 

Zaujímavosťou zároveň je, že hoci kráska tvrdí, že išlo len o chvíľkové privyrobenie si, jej inzerát na escort stránke visel niekoľko mesiacov a zmizol až po tom, čo na škandál upozornil český denník. Prekvapivá je aj jej odpoveď na otázku, prečo si peniaze radšej nevypýtala od rodičov alebo od priateľa. „Asi som na to bola až príliš hrdá. A tak som sa ponížila k tomuto. Ale aspoň som si na to zarobila sama,“ povedala česká umelkyňa. No, k tomu niet čo dodať...

Len 20-ročná česká herečka Lucie Šteflová poskytovala sex za peniaze.
Zobraziť galériu (9)
Len 20-ročná česká herečka Lucie Šteflová poskytovala sex za peniaze.  (Zdroj: reprofoto blesk.cz)

Viac o téme: Lucie Šteflová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu