Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Toto nemal nikto vidieť: Odvážna Táňa Pauhofová hore bez!

Táňa Pauhofová Zobraziť galériu (6)
Táňa Pauhofová (Zdroj: telkac.sk)

BRATISLAVA - Nahé prsia v plnej kráse! Jednou z najväčších hviezd filmu Všetko alebo nič je neprehliadnuteľná ryšavka Táňa Pauhofová (33). Tá však v romantickej komédii ukázala okrem hereckého výkonu aj čosi navyše. Na svetlo sveta sa totiž v týchto dňoch dostali doteraz utajované necenzurované fotografie, na ktorých okrem iného odhalila aj svoje úplne holé prednosti!

Táňa Pauhofová patrí medzi tie herečky, ktoré zaujmú nielen talentom, ale aj svojím neprehliadnuteľným šarmom. Túto skutočnosť dokázala i v mnohých filmových počinoch, v ktorých nie raz musela odhodiť zábrany a ukázať sa aj vo svojej odvážnejšej polohe. A hoci sa musí umelkyňa často prekonávať, jej hriešne scény vždy stoja za pozretie.

Sexi úloha na ňu čakala aj v dlho očakávanej romantickej komédii s názvom Všetko alebo nič, z ktorého doteraz utajované, ale o to pikantnejšie snímky sa podarilo získať českému portálu super.cz. No a v nich herečka odhalila aj to, čo sa k bežnému fanúšikovi len tak nedostane.

Mohlo by vás zaujať:
Tip na vysnívanú dovolenku od slovenskej modelky: Mexický raj na zemi!

V jednej z scén totiž predviedla nielen obrovskú vášeň a milenecké momentky so svojím filmovým partnerom, ale v plnej kráse ukázala aj svoje ženské prednosti - čo bezpochyby poteší nejedného jej priaznivca. Veď koniec koncov, vidieť túto ohnivú krásku hore bez, musí byť pre mnohých mužov skutočne zážitok!

Herečka Táňa Pauhofová ukázala úplne nahé prsia.
Zobraziť galériu (6)
Herečka Táňa Pauhofová ukázala úplne nahé prsia.  (Zdroj: Foto: Všetko alebo nič)

Viac o téme: Táňa Pauhofová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu