Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Popletený Maďar, blonďavá kočena aj... Zas tento?! Mená Slovákov, ktorí majú hviezdiť v šou Tvoja tvár znie povedome 2!

Druhý séria šou Tvoja tvár znie povedome by sa na obrazovkách Markízy mala objaviť na jeseň. Zobraziť galériu (5)
Druhý séria šou Tvoja tvár znie povedome by sa na obrazovkách Markízy mala objaviť na jeseň. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Už túto nedeľu markizácka šou Tvoja tvár znie povedome vyvrcholí veľkým finále. A v pláne je už aj druhá séria úspešného projektu. Tá by sa na televízne obrazovky mala dostať na jeseň. Mená Slovákov, ktorí nás budú zabávať, doposiaľ neboli známe... Na verejnosť sa však dostala tajná informácia zo zákulisia projektu - títo štyria sa majú už o pár mesiacov prezliekať za svetové hviezdy!

Šou Tvoja tvár znie povedome spríjemňuje Slovákom záver týždňa už takmer dva mesiace. A za ten čas si ju obľúbilo obrovské množstvo divákov. Už túto nedeľu však projekt vyvrcholí veľkým finále a my sa dozvieme meno absolútneho víťaza.

V týchto chvíľach však Markíza plánuje už aj druhú sériu. Tá by sa na televízne obrazovky mala dostať približne o pol roka. No mená tých, ktorí nás v nej majú zabávať, doposiaľ neboli známe. Na verejnosť sa však dostali tajné informácie zo zákulisia formátu. Portálu mediaboom.sk sa podarilo zistiť mená štyroch známych Slovákov, ktorí by sa už na jeseň mali prezliekať za svetové hviezdy. 

Jedným z nich má byť zabávač Sveťo Malachovský, ktorý sa do povedomia verejnosti dostal vďaka jojkárskemu Paneláku. Tam stvárňoval nešikovného stavbára s maďarskými koreňmi. Aktuálne však hviezdi v markizáckom Kredenci, kde dokonca zopárkrát predviedol aj svoje spevácke kvality. 

Okrem neho by sa na obrazovkách mala objaviť aj ďalšia exhviezda jojkárskeho seriálu - herečka Zuzana Vačková a spomínaná bola aj speváčka Mária Čírová. Tá ako jediná má s hudbou aj profesionálne skúsenosti. No azda najväčším prekvapením Markízy má byť posledné meno budúceho účinkujúceho. Hovorí sa totiž, že aj v druhej sérii Tvojej tváre by sa mal objaviť Andrej Bičan. Ten pritom účinkuje už v tej aktuálnej.

No moderátor všetko poprel. „Vôbec o ničom neviem. Ešte som nebol oslovený. Podľa mňa je to kačica. A mám toľko naplánovanej práce, že si ani neviem predstaviť, ako by som to celé zvládal,“ prezradil pre Topky.sk Bičan. Snažili sme sa v tejto súvislosti spojiť aj s ostatnými známymi menami, no zatiaľ čo nás partner a zároveň manažér Márie Čírovej odkázal na PR oddelenie Markízy, ostatní dvaja nám telefón vôbec nezdvihli. 

Viac o téme: Andrej BičanSveťo MalachovskýTvoja tvár znie povedome
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu