Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

FOTO týranej reportérky: Hviezda českých obrazoviek obeťou domáceho násilia!

Bára Divišová Zobraziť galériu (6)
Bára Divišová

PRAHA – Prešla si peklom! Známa reportérka českej televízie Nova Bára Divišová (31), ktorá sa denne vo svojich reportážach stretáva s rôznymi nepríjemnými osudmi ľudí, si podobnú situáciu zažila aj na vlastnej koži. Vyšlo totiž najavo, že bola obeťou domáceho násilia.

Takéto správanie si nezaslúži nik! Známa tvár najsledovanejších českých správ  Bára Divišová sa nedávno verejne na sociálnej sieti priznala, že si aj ona zažila doslova peklo na zemi. Z milovanej osoby sa razom vykľul agresor, ktorý sa neštítil na svoju priateľku položiť ruku. Jej niekdajší priateľ ju napríklad počas hádky zhodil zo schodov, kde si redaktorka Novy vyrazila zuby.

Na vlastnej koži tak zažila domáce násilie, o ktorom denne informuje vo svojich reportážach. Za pol roka bola štyrikrát napadnutá – začalo to fackami, potom to bolo horšie, pri treťom útoku prišla o zuby a pri štvrtom už vedela, že musí okamžite odísť. „Toto sú všetky moje veci, resp. to, čo z nich ostalo potom, čo som sa po rozchode so svojím ex musela za polhodinu pobaliť. Zvyšok svojich vecí a peňazí na spoločnom účte som už nevidela a neuvidím,“ napísala Divišová na sociálnej sieti k fotke, na ktorej bolo niekoľko tašiek vedľa seba hodených na ulici.

Násilie sa vraj spustilo po dvoch rokoch vzťahu, keď si Bára oficiálne zmenila trvalé bydlisko – prihlásila sa práve k dotyčnému. A ten ju zrejme v tej chvíli začal považovať za svoj majetok. „Čo bolí viac, než keď vás niekto zhodí zo schodov tak, že si vyrazíte predné zuby, je to mlčanie,“ šokovala všetkých česká reportérka. „Čo chcem, je, aby sa toto už žiadnej ďalšej po mne nestalo. Nebola som prvá, ale posledná môžem byť. Takže zajtra pôjdem konečne podať trestné oznámenie,“ priznala pre server Expres.cz zranená brunetka, ktorej sa rana na tvári síce časom zahojí, ale tá na duši sa bude liečiť zrejme oveľa dlhšie.

Redaktorka TV Nova Bára Divišová prišla o predné zuby potom, čo ju vtedajší priateľ zhodil zo schodov.
Zobraziť galériu (6)
Redaktorka TV Nova Bára Divišová prišla o predné zuby potom, čo ju vtedajší priateľ zhodil zo schodov.

Viac o téme: Bára Divišová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu