Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Verešová nie je vždy TOP: Andrea, takto za hviezdu nebudeš!

Andrea Verešová Zobraziť galériu (7)
Andrea Verešová

BRATISLAVA/PRAHA - Toto snáď nie! Andrea Verešová (35) je na mnohých podujatiach za hlavnú hviezdu. Vždy je ostro sledovaná a často má na sebe najkrajšie šaty večera. Na blížiacom sa galavečere síce za peknú bude, ale jedinečná určite nie. Modelka si totiž prekvapujúco vybrala róbu, ktorú už zviditeľnili iné dámy. A to sa nedávno chválila, ako práve ona inšpiruje ostatné ženy.

Andrea Verešová sa nedávno stavala do roly tej, po ktorej takmer každý opakuje. Nezúčastnila sa totiž českého Plesu v opere, kde nakoniec kraľovala Simona Krainová v róbe od Slovenky Jany Pištejovej. Tá zvyčajne na takéto podujatia obliekala práve bývalú missku. „Teší ma, že som sa stala inšpiráciou pre iné a opakujú po mne. To je pre mňa najväčšie víťazstvo a zadosťučinenie,” vyhlásila brunetka pre Blesk. 

Najnovšie sa ale práve ona stala tou, ktorá napodobňuje iné. Budúci týždeň sa má totiž Andrea zúčastniť istého galavečera a na sociálnej sieti sa pochválila šatami od Michaely Ľuptákovej. Vyzerá v nich naozaj božsky, aj keď si odfotila len telo bez hlavy. 

Chybičkou krásy ale je, že Verešová nebude prvá, ktorá sa v nich ukáže v spoločnosti. A to aj v prípade, keď opomenieme módnu prehliadku, počas ktorej sa v nich po móle prešla herečka Kristína Farkašová. Ocitli sa už totiž aj na ostro sledovanom bratislavskom Plese v opere na tele moderátorky Adely Banášovej. A inú farebnú verziu vyniesla na iný ples už spomínaná Farkašová. Andrea je tak až treťou v poradí... Za hviezdu hviezd už veru nebude. 

 

Viac o téme: Andrea Verešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu