Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nahé FOTO krásnej Miss Universe: Kedysi ju takto videl len milenec, dnes celý svet!

Olivia Culpo nafotila najodvážnejšie fotografie svojho života Zobraziť galériu (13)
Olivia Culpo nafotila najodvážnejšie fotografie svojho života

LOS ANGELES - Išla s kožou na trh. Doslova! Miss Universe z roku 2012 Olivia Culpo (23) sa v spoločnosti bežne ukazuje v dráždivých outfitoch. Úplne nahú ju mal doposiaľ možnosť vidieť len spevák Nick Jonas (22), s ktorým tvorila pár zhruba dva roky. Prominentná dvojica sa však pred pár dňami rozišla a krásna tmavovláska sa podujala na celkom odvážny krok. Dala sa nahovoriť na fotenie erotických záberov a v Evinom rúchu sa ukázala celému svetu.

Ukázala všetko! Olivia Culpo si v roku 2012 splnila sen mnohých mladých dievčat. Stala sa kráľovnou krásy a o rok neskôr zbalila aj speváka Nicka Jonasa, o ktorom sníva nejedna tínedžerka. Dvojica sa zhruba pred mesiacom rozišla a ako sa zdá, kráska po nadobudnutí statusu single stratila všetky zábrany. 

Potvrdzujú to zábery, ktoré zdobia aktuálne vydanie magazinu treats!. Misska na nich pózuje celkom nahá a okrem bradaviek a lona jej vidno aj zadoček. Čitateľom sa tak naskytol pohľad, ktorý si donedávna mohol užívať len jej exmilenec Nick. 

Ako Olivia v priloženom rozhovore priznala, takýto druh fotenia absolvovala poprvýkrát. „Oslovili ma už aj v minulosti, no úprimne, nebolo mi to po chuti. Bála som sa, ako na to ľudia zareagujú,” povedala na margo toho tmavovláska. Uvedomila som si však, že je to skvelá príležitosť ukázať sa v inom svetle. Veľa ľudí je dnes posadnutých dokonalosťou, až zakrývajú to, čím v skutočnosti sú,” dodala kráska. Pred objektív sa preto postavila nielen bez šiat, ale aj bez mejkapu.

Olivia Culpo ukázala celému svetu svoje nahé telo.
Zobraziť galériu (13)
Olivia Culpo ukázala celému svetu svoje nahé telo.

Viac o téme: Miss UniverseOlivia Culpo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu