Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

FOTO z DOD Markízy: Kveta ako Barbie, faldíky známej speváčky a zvodný výstrih Almásy!

Kveta Horváthová vyzerala v ružových šatách ako Barbie, Anita Soul ukázala faldíky a Mirka Almásy zvodný dekolt. Zobraziť galériu (9)
Kveta Horváthová vyzerala v ružových šatách ako Barbie, Anita Soul ukázala faldíky a Mirka Almásy zvodný dekolt. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - V sobotu mala televízia Markíza opäť svoj veľký deň. Už po 19-ty raz otvorila brány všetkým svojim divákom. Tí si mohli užiť bohatý program a vypýtať si podpis od mnohých známych osobností. Medzi nimi nechýbala napríklad Kveta Horváthová (38), ktorá počas DOD vyzerala ako Barbie, rosnička Mirka Almásy (40), ktorá zvádzala hlbokým výstrihom, či speváčka Anita Soul (30), ktorej spod trička vykúkali faldíky.

Markíza po roku opäť otvorila svoje brány. Tento zvyk si televízia v Záhorskej Bystrici drží už dlhých 19 rokov a fanúšikov vo svojich priestoroch víta vždy pri príležitosti narodenín. Inak tomu nebolo ani tentoraz. Organizátori si pre hostí prichystali bohatý program plný hudobných vystúpení, prehliadok štúdií či autogramiád obľúbených tvárí z televíznych obrazoviek. 

Galéria: FOTOreportáž z DOD Markízy

Medzi nimi nechýbala ani neodmysliteľný súčasť Telerána Kveta Horváthová. Tá počas Dňa otvorených dverí doslova žiarila – moderátorka s vynoveným účesom sa totiž nahodila do šiat výrazne ružovej farby, ktoré doplnila aj hrubým náramkom v rovnakom odtieni. Vďaka módnej kreácii v kombinácii s blond vlasmi tak markizáčka pôsobila doslova ako Barbie. 

Pohľady prítomných pútala aj rosnička Mirka Almásy. Sympatická plavovláska sa na akcii objavila v bielych šatách, ktoré dokonalo obopínali jej ženské krivky. No čo to aj odhalili. Odvážny kúsok mal totiž hlbší výstrih. Stačilo teda, aby sa moderátorka pri rozdávaní autogramov trochu zohla a všetkým sa naskytol pohľad na jej zvodný dekolt. 

O nechcené odhalenie sa postaralo aj oblečenie slovenskej speváčky Anity Soul. Keď totiž pózovala po boku kolegu Igora Kmeťa, ľahké tielko s hlbokými výrezmi po bokoch odhalilo, že aj takejto kráske sa robia na tele faldíky. 

Mohlo by vás tiež zaujímať: 

Viac o téme: Kveta HorváthováAnita SoulMiroslava Almásy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu