Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Stokilová Christová chudne závratnou rýchlosťou: Aha, čo všetko išlo za mesiac dole!

Pred tanečnou šou Ivana Christová vážila viac ako sto kíl, teraz rapídne chudne. Zobraziť galériu (9)
Pred tanečnou šou Ivana Christová vážila viac ako sto kíl, teraz rapídne chudne.

BRATISLAVA – Nasadila vražedné tempo! Bývalá federálna miss Ivana Christová (44) už mesiac drie na parkete, aby sa v priamych prenosoch jojkárskej tanečnej šou ukázala v čo najlepšom svetle. Vďaka každodenným tréningom brunetka výrazne pomohla aj svojej postave. Podľa našich informácií zhodila už približne desať kíl a neuveriteľných 12 centimetrov v páse.

Húževnatá! Hoci bývalá modelka Ivana Christová už dávno nemá krivky ako za čias svojej misskovskej slávy, nehanbí sa o svojej nadváhe hovoriť. Napriek svojim kilogramom prijala ponuku do jojkárskej tanečnej šou, kde to na počudovanie mnohých poriadne rozbalila. Hneď v prvom kole všetkým divákom i porote vytrela zrak.

Ivana tancom pomáha predovšetkým postihnutému chlapcovi splniť sen o bezbariérovom živote. No zároveň si tmavovláska zlepšuje aj svoju postavu. A darí sa jej naozaj výborne. 


Christová vzdala boj s kilami: Takáto kyprá ešte nikdy nebola!

Christovej súkromná foto: Takto teraz vyzerá kráľovna krásy!


Podľa našich informácií bacuľatá kráska vážila pred tanečnou šou 110 kilogramov, no po mesiaci driny na parkete z nich dosť stratila. Údajne zhodila desať kíl, hoci sama radšej svoje úspechy vyjadruje v centimetroch. „Ja to viem na centimetre: 12 cm z časti brucha a 5 cm z bokov,“ prezradila Christová v jojkárskom Topstar magazíne.

V nastúpenom trende chce samozrejme pokračovať aj naďalej. Na otázku, ako by chcela napokon vyzerať, odvetila Ivana s úsmevom: „Tak, ako ja vyzerám, keď som v topke, takže úplne najlepšie. Neviem to definovať. Mám na to tento rok.“ Ako však dodala, jej ciele sa držia v rozumných mantineloch a netúži po maximálnej štíhlosti z čias, kedy vyhrala súťaž krásy. Snáď sa jej s takýmto prístupom naozaj podarí to, po čom túži. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu