Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Pikantná rozlúčka s Tancom snov: Kmotríková vyvalila prsia a... Nebola jediná!

Adriana Kmotríková a Diana Mórová tasili nielen tanečné kroky, ale aj prsia. Zobraziť galériu (16)
Adriana Kmotríková a Diana Mórová tasili nielen tanečné kroky, ale aj prsia.

BRATISLAVA – Bolo sa na čo pozerať! V treťom kole jojkárskej šou Tanec snov skončila prekvapujúco moderátorka spravodajstva Adriana Kmotríková (44). Tá sa po sčítaní bodov od porotcov a hlasov od divákov ocitla na poslednej priečke tabuľky a musela tak šou opustiť. Viac ako svojím tancom ale blondínka rozhodne zaujala sexi outfitom. V červených ligotavých šatách odhalila nielen holý chrbát, ale predovšetkým vytasila prsia, ktoré sa jej drali von z výstrihu. Konkurovala jej však aj Diana Mórová (45).

Galéria: FOTOreportáž z Tanca snov

Vytasila ženské zbrane! V nedeľu večer sa so súťažou Tanec snov musela rozlúčiť moderátorka Adriana Kmotríková. Hoci tango blondínky nepatrilo k najhorším vystúpeniam večera, je zjavné, že divákov veľmi nezaujalo. Po sčítaní bodov od porotcov a sms hlasov od divákov sa ocitla blondínka na dne tabuľky.


Nečakané komplikácie v jojkárskom Tanci snov: Skončili rovno dva páry!


So šou sa však moderátorka správ rozlúčila netradične pikantne. Hoci sme  pri nej zvyknutí na decentné outfity, tentokrát ukázala vďaka tanečnej róbe oveľa viac. V červených šatách predviedla nielen holý chrbát, ale aj väčší výstrih, ktorý odhaľoval jej sexi dekolt. Stačilo sa jemne predkloniť a mužom vypadávali oči z jamiek... 

Kmotríková ale nebola jediná, ktorá v ten večer vytasila prsia na obdiv. Aj jej tanečná kolegyňa Diana Mórová odhalila svoje ženské zbrane. Pri svojom skvelom vystúpení divákom zatancovala jive a predviedla toho naozaj dosť. Okrem modrých nohavičiek, ktoré boli súčasťou kostýmu, ukázala aj trčiacu ružovú podprsenku a svoje vnady. Dokonca si pri tanci zámerne svoje prsia podvihovala. Treba priznať, že dámam to v ten večer pristalo a bolo sa veru na čo pozerať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu