Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Samé šoky v Tanci snov: Heringhová úplne mimo, Kollárov nečakaný úlet a nakoniec... Mórovej kolaps!

Andrea Heringhová sklamala, Boris Kollár prekvapil a Diana Mórová skolabovala. Zobraziť galériu (16)
Andrea Heringhová sklamala, Boris Kollár prekvapil a Diana Mórová skolabovala. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - S týmto nikto nerátal! Diváci jojkárskeho Tanca snov sa včera nestíhali čudovať. Celý večer sa totiž niesol v znamení nečakaných udalostí. Najprv všetkých prekvapila rozhodená Andrea Heringhová (34), ktorá bola počas celého vystúpenia úplne mimo. O šok sa postaral aj otec jej dvoch detí, najznámejší slovenský boháč Boris Kollár (49). Ten to na parkete poriadne rozbalil po boku Evy Mázikovej (65). Šou však uzavreli veľké nepríjemnosti - kvôli Diane Mórovej (45) musela totiž zasahovať záchranka.

Andrea Heringhová patrila po odvysielaní prvého finálového kola jojkárskeho Tanca snov k favoritom súťaže. Spolu so svojím tanečným partnerom Michalom Potockým sa v úvode súťaže umiestnila na prvom mieste v bodovej tabuľke. Potom sa však karta obrátila a dvojica hviezdiť prestala. A to, čo tmavovláska predviedla včera, mnohých už úplne odrovnalo. 


Prekvapenia jojkárskeho Tanca snov: Christová všetkých odzbrojila, moderátorka ako Barbie!


Silikónová kráska bola totiž počas celého vystúpenia úplne mimo. Diváci zrejme neverili vlastným očiam. Rýchla samba Andrei očividne nesadla, čo sa odzrkadlilo nielen na jej nemotorných pohyboch, ale zdalo sa, že zabúdala aj kroky.

Vyzeralo to tak, akoby sa bývalá playmate počas uplynulého týždňa zúčastnila nanajvýš jedného tréningu. „Pozeralo sa dobre, ale bohužiaľ, tá samba tam nejako neprebehla. Celé to bolo trošku tvrdé. Kostým zostal jediný tak nejako z Brazílie,“ ohodnotil vystúpenie Peter Modrovský. Slabý tanečný výkon napokon spôsobil, že dvojica sa so súťažou musela včera nadobro rozlúčiť.

Pozornosť na seba počas večera strhol aj otec Heringhovej detí, boháč Boris Kollár. Ten sa totiž prekvapivo tiež postavil na tanečný parket. Všetko má na svedomí energická porotkyňa Eva Máziková, ktorá multiotecka pozvala pred kamery po výkone Mária Kulyho Kollára. A čuduj sa svet, milionár ponuku prijal. Slovákom sa tak naskytol netradičný pohľad na trsajúceho podnikateľa.

A rozhodne sa bolo na čo pozerať – známy biznisman po boku ukecanej blondínky totiž predvádzal naozaj pozoruhodné tančeky. Za zmienku určite stojí krútenie zadkom, či pohyby rúk v štýle ľudových tancov. Kollár si týmto úletom získal snáď všetkých divákov v sále.

No prekvapení bolo počas večera ​oveľa viac. Súťažiaca Lucia Wijacká dostala špeciálne upravené auto, Ayo Krížik sa vďaka šou po dlhých rokoch opäť stretol so svojou babkou a tvorcovia Tanca snov mu navyše darovali aj moderný načúvací prístroj, ktorý mu aspoň sčasti prinavráti stratený sluch. 

Záver relácie však poznamenala nepríjemná udalosť. Diane Mórovej prišlo podľa slov Vila Rozborila nevoľno. „Barborka, mám pocit, že zasahovala záchranka, že?“ zahlásil moderátor počas Rozhodnutia, ktorého sa známa herečka už nezúčastnila. „Dianke prišlo zle a teraz odpočíva,“ upresnila Barbora Rakovská. Zdravotníci museli herečke priamo počas prenosu podať prvú pomoc. 

Výsledky štvrtého kola:

1. Kristína Peláková a Karol Kotlár

2. Ivana Christová a Radoslav Kováčik

3. Diana Mórová a Andrej Krížik

4. Lukáš Latinák a Natália Kubičková

5. Mário Kuly Kollár a Lucia Wijacká

6. Ramón Beňo alias Rakby a Veronika Fialová
_________________________________________

7. Andrea Heringhová a Michal Potocký


Mohlo by vás tiež zaujímať: 


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu