Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Všetci v pozore kvôli Gombitovej: Toto si môže dovoliť len Marika!

Marika Gombitová po vystúpení v novej budove SND. Zobraziť galériu (10)
Marika Gombitová po vystúpení v novej budove SND.

BRATISLAVA – Bez miláčikov nikam! Slovenská hudobná ikona Marika Gombitová (58) sa počas uplynulého víkendu objavila v priamom prenose verejnoprávnej televízie. Počas živého programu, ktorý sa vysielal z novej budovy SND, sa speváčke snažili vo všetkom maximálne vyhovieť. Produkcia totiž chcela, aby bola umelkyňa v absolútnej pohode. Dokonca interpretke zabezpečili prítomnosť jej štvornohých miláčikov v priestoroch divadla.

Nikdy nie je sama! Kráľovná slovenskej populárnej hudby Marika Gombitová sa po dlhom čase v ústraní rozhodla opäť začať verejne žiť. Počas uplynulého víkendu sa napríklad objavila na televíznych obrazovkách v priamom prenose verejnoprávneho kanálu. 

Aby sa blondínka dobre cítila, organizátori sa jej snažili vo všetkom vyjsť maximálne v ústrety. Staral sa o ňu tím ľudí, ktorý jej vo všetkom pomáhal. Navyše, okrem manažérky a vernej spoločníčky Evy Kožejovej jej prekvapujúco robili spoločnosť aj dvaja psí miláčikovia. Na živé vysielanie v priestoroch Slovenského národného divadla by si to mohol dovoliť asi len málokto.


Gombitová po 12 rokoch na scéne: Plač a neskutočné dojatie

Dve tváre Mariky Gombitovej: V zákulisí je z nej iná žena!


Hudobná ikona sa však bez svojich zvieracích spoločníkov zrejme nikam nepohne. Svedčia o tom aj naše zábery, ako ich po skončení prenosu vynáša v prepravnom boxe pán, ktorý speváčke potom pomáhal aj do auta. 

Zaujímalo nás preto, či sa o svojich havkov Gombitová bála a nechcela ich nechávať doma alebo sa o nich nemal kto postarať. Podľa Evy Kožejovej sú však bišonkovia akýmisi talizmanmi známej umelkyne. „Oni chodia s nami všade. Sú to členovia rodiny. Sú veľmi zlatí a poslušní. Volajú sa Láska a Lucky ako šťastie. Má anglické meno, aby obaja boli na písmeno L,“ prezradila nám Marikina manažérka. 

Bieli chlpáči evidentne s ľahkosťou zvládli aj ruch, bez ktorého sa neobíde žiadne vysielanie naživo. „Im to nevadí. A hluk tam nebol, oni boli v šatni,“ povedala Kožejová, ktorá nás uistila, že speváčka sa v ten večer cítila fantasticky. Zrejme nielen vďaka vrúcnemu prijatiu publika v sále, ale aj v dôsledku prítomnosti jej štvornohých priateľov, ktorých nadovšetko zbožňuje.

Marika Gombitová a jej psíkovia Láska a Lucky. Zobrala si ich aj do novej budovy SND.
Zobraziť galériu (10)
Marika Gombitová a jej psíkovia Láska a Lucky. Zobrala si ich aj do novej budovy SND.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu