Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

8 rokov čakania na Gombitovej návrat: Vypočujte si Marikinu novú pieseň!

Marika Gombitová nahrala novú pieseň k rozprávke Sedem zhavranelých bratov. Zobraziť galériu (8)
Marika Gombitová nahrala novú pieseň k rozprávke Sedem zhavranelých bratov. (Zdroj: archív Mariky Gombitovej)

BRATISLAVA - Tomuto pred časom veril málokto! Legendárna slovenská speváčka Marika Gombitová (58) minulý rok oznámila svoj veľký hudobný návrat. Na svojom konte má už niekoľko televíznych vystúpení a čoraz viac sa objavuje v spoločnosti. Najnovšie však svojim fanúšikom dala ešte väčší dôvod na radosť - dnes totiž uzrela svetlo sveta jej nová pieseň.

Legendárna speváčka Marika Gombitová minulý rok vyhlásila, že sa začína nová etapa jej života. Po dlhých dvanástich rokoch v ústraní sa opäť rozhodla vrátiť do sveta slovenského šoubiznisu –vytvorila si oficiálnu internetovú stránku a za sebou má už aj niekoľko televíznych vystúpení. 


Zázrak: Prvé FOTO Mariky Gombitovej po 12-tich rokoch!

Marika Gombitová zaskočila Karla Gotta: O niečom podobnom sa maestrovi ani nesnívalo!

​Gombitová po 12 rokoch na scéne: Plač a neskutočné dojatie!


No až teraz je jasné, že to plavovláska so svojím návratom myslí naozaj vážne. Dnes totiž uzrela svetlo sveta jej nová pieseň s názvom Ten príbeh za náš sen stál, ktorú kráľovná slovenskej popovej hudby naspievala k česko-slovenskej rozprávke Sedem zhavranelých bratov. 

Nový singel si medzi prvými mohli vypočuť práve speváčkini fanúšikovia, ktorých na svoju novinku umelkyňa upozornila prostredníctvom profilu na sociálnej sieti. A Slováci neskrývali dojatie. „Nádherná a úžasná. Nesmierne ma potešila. Tie pocity sa nedajú ani popísať. Ďakujem Marika!“ objavilo sa v diskusii k piesni. „Už dávno ma pieseň nerozplakala. Naposledy ma tak dojala pieseň Vyznanie. Je vidno, že je spievaná s pochopením toho, o čom je. A k tomu musí človek dozrieť a mnohé odžiť. Práve taká hudba na Slovensku chýba. Hudba, ktorá by oslovila to dobré v nás,“ zhodovali sa priaznivci. 

Ako sa vyjadrila samotná Gombitová, ponuku naspievať pieseň po dlhých 8 rokoch prijala najmä kvôli rozprávke, ktorá má pre speváčku hlbší význam. „Filmová verzia rozprávky P. Dobšinského Sedem zhavranelých bratom ma veľmi oslovila. Vznikol skutočne krásny, pravdivý a hlboký film, ktorý sa bude divákom páčiť. Preto som s radosťou prijala ponuku naspievať doň titulnú pieseň, ktorej dal Kamil Peteraj názov Ten príbeh za náš sen stál,“ povedala na margo piesne Gombitová. „V rozprávkach sa skrývajú večné posolstvá a múdrosť mnohých generácií a aj posolstvo tejto pesničky vychádzajúce z filmovej podoby hovorí o sile snov. Vďaka snom sa dokážeme nielen vyrovnať s osudom, ale ho aj zmeniť, či premôcť. Teším sa na premiéru a želám filmu a filmovej pesničke úspech a veľa divákov,“ dodala. Čo na pieseň hovoríte vy?

AUDIO: Marikina nová pieseň

Gombitovej pieseň

Text novej piesne Mariky Gombitovej s názvom Ten príbeh za náš sen stál.
Zobraziť galériu (8)
Text novej piesne Mariky Gombitovej s názvom Ten príbeh za náš sen stál.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu