Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nakrúcanie pre RTVS: Veselá Gombitová s ochrankou, Harich s novou frajerkou!

Na natáčaní galavečera Úsmev ako dar sa objavila speváčka Marika Gombitová aj exsuperstarista Martin Harich. Ten prišiel do spoločnosti po prvýkrát aj s novou priateľkou. Zobraziť galériu (28)
Na natáčaní galavečera Úsmev ako dar sa objavila speváčka Marika Gombitová aj exsuperstarista Martin Harich. Ten prišiel do spoločnosti po prvýkrát aj s novou priateľkou. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Známe tváre slovenského šoubizinisu sa v stredu zišli pod jednou strechou - spoločne totiž natáčali charitatívny galavečer Úsmev ako dar. Medzi účinkujúcimi nechýbala spevácka legenda Marika Gombitová (59), ktorú rovnako ako minulý rok sprevádzala zákulisím ochranka. Napriek tomu však blondínka rozdávala úsmevy všade navôkol. Bývalému superstaristovi Martinovi Harichovi (20) namiesto osobného strážcu kráčala po boku nová priateľka. Pozrite, ako im to spolu pristane.

Známe tváre slovenského šoubiznisu sa opäť spojili kvôli dobrej veci. V stredu totiž natáčali charitatívny galavečer Úsmev ako dar, ktorý sa bude na RTVS vysielať presne na Štedrý deň. Podporiť dobrú myšlienku prišli mnohí známi speváci či herci. A nechýbala medzi nimi ani legendárna diva Marika Gombitová. 

Podobne ako minulý rok, aj tentokrát blondínku zákulisím sprevádzala ochranka, ktorá sa starala o jej bezproblémový presun na pódium a mimo neho. No na rozdiel od jej vlaňajšieho vystupovania ale teraz umelkyňa oplývala veselou náladou.


Dve tváre Mariky Gombitovej: V zákulisí je z nej iná žena! 


Všetkým navôkol rozdávala široké úsmevy a do nášho fotoaparátu dokonca ukázala aj milé gesto. To len potvrdzuje, že sa v spoločnosti cítila oveľa lepšie ako pred dvanástimi mesiacmi. Vtedy sa medzi ľudí vrátila po 12 rokoch strávených v úzadí.  

S veselým výrazom na tvári sa v zákulisí galavečera objavil aj bývalý superstarista Martin Harich. Spevák, ktorý sa pred viac ako rokom rozišiel s Celeste Buckingham, sa prvýkrát v spoločnosti objavil po boku novej priateľky Patrície. A zamilovanej dvojici to spolu naozaj pristalo. Veď posúďte sami...

Viac o téme: Marika GombitováÚsmev ako darMartin Harich
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu