Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

»Šeredka« z Discopříběhu sa úplne zmenila: Pozrite, ako skvelo vyzerá po takmer 30 rokoch!

Jaroslava Stránská stvárnila kučeravú kaderníčku vo filme Discopříběh. Zobraziť galériu (7)
Jaroslava Stránská stvárnila kučeravú kaderníčku vo filme Discopříběh. (Zdroj: Bonton)

PRAHA - Úplne iná! Scéna, v ktorej uplakaná kaderníčka Jitka strihá vlasy sklamanému Jirkovi, patrí v hudobnej komédii Discopříběh azda k najznámejším. No kučeravú dievčinu so strojčekom v ruke by ste po rokoch vôbec nespoznali. Herečka Jaroslava Stránská (45) totiž v súčasnosti púta pozornosť ako atraktívna blondínka. Vyzerá naozaj skvelo. Veď posúďte sami.

Discopříběh patrí presne k tým filmom, ktorý si Slováci a Česi radi pozrú aj po rokoch. Nenaplnená láska mladého Jirku k atraktívnej blondínke Eve a neopätované city uplakanej Jitky v spojení s hudobnými hitmi neomrzia asi žiadneho diváka. Od natáčania pritom ubehlo už dlhých 28 rokov. No hoci sa čas na mnohých hercoch značne podpísal, pohľad na kučeravú kaderníčku v súčasnosti doslova vyráža dych. 

Nemožné dievča z hudobnej komédie sa totiž rokmi zmenilo na atraktívnu blondínku, ktorej by len málokto tipoval 45 rokov. Veď dnes vyzerá ešte lepšie ako „za mlada“. A nie sú za tým žiadne skrášľovacie zákroky, či dokonca plastiky. „Žiadne nemám, svoj vzhľad som vylepšila iba strojčekom na zuby, ktorý teraz nosím, a podstúpila som zákrok na úpravu dioptrií,“ prezradila Stránská v českej talkšou Na bare.

Treba však priznať, že za jej neatraktívny výzor mohli kedysi aj tvorcovia filmu. „Pán režisér Discopříběhu chcel, aby som vyzerala čo najhoršie. Urobili mi trvalú a vlasy mi namočili, takže som vyzerala ako kokeršpaniel,“ uviedla Stránská. 

Umelkyňa hrala v známej komédii ako 16-ročná a o 3 roky neskôr z nej bola nevesta. Manželstvo však vydržalo veľmi krátko. „Vydávala som sa v 19 rokoch. Už keď som vo svadobný deň vyslovila ‚áno‘, tak som vedela, že to nie je správne rozhodnutie,“netajila filmová Jitka. Šťastie pri nej však nestálo ani o niekoľko rokov neskôr. Jej život totiž zasiahla veľká tragédia – zomrela jej iba polročná dcérka. „Za rok mi pomrela celá rodina, to je obdobie, na ktoré nerada spomínam. Potom som sa znova snažila o dieťatko, ale bohužiaľ už to nevyšlo,“ priznala otvorene herečka. Materinskú lásku neskôr venovala dcére svojho snúbenca, s ktorým žije už dlhých 17 rokov. 

Málokto by tipoval, že atraktívna blondínka v minulosti stvárňovala uplakanú kaderníčku Jitku.
Zobraziť galériu (7)
Málokto by tipoval, že atraktívna blondínka v minulosti stvárňovala uplakanú kaderníčku Jitku.  (Zdroj: Tv Nova)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu