Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hviezda legendárneho Diskopríbehu po 30 rokoch: Bez vlasov a konečne ukázal aj svoju utajovanú manželku!

Legendárny herec Rudolf Hrušínský najml. sa za 30 rokov od nakrúcania Diskopríbehu poriadne zmenil. Zobraziť galériu (5)
Legendárny herec Rudolf Hrušínský najml. sa za 30 rokov od nakrúcania Diskopríbehu poriadne zmenil. (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Niekdajší lámač ženských sŕdc Rudolf Hrušínský najml. (47) sa od nakrúcania legendárneho Diskopríbehu poriadne zmenil. Už nejaký ten čas je totiž bez svojej bujnej čiernej hrivy a z výzoru sympatického rebela mu ostala len útla postava či uhrančivý pohľad. Za všetko hovorí jeho aktuálna fotografia, na ktorej je dokonca zachytený aj so svojou dlho utajovanou manželkou.

Rudolf Hrušínský najmladší sa preslávil najmä svojou hlavnou úlohou v dvoch filmových dieloch s názvom Diskopríbeh. V čase vzniku kultových počinov sa stal hviezdou mladej diváckej generácie a vďaka svojmu sympatickému výzoru si získal priazeň tisícok fanúšičiek po celom Česku i Slovensku.

Rudolfa Hrušínskeho najml. preslávila rola rebela Jirku Horáčka v legendárnom Diskopríbehu z roku 1987.
Zobraziť galériu (5)
Rudolfa Hrušínskeho najml. preslávila rola rebela Jirku Horáčka v legendárnom Diskopríbehu z roku 1987.  (Zdroj: Profimedia)

Od začiatku nakrúcania už ale ubehlo neuveriteľných 30 rokov a niekdajšiu televíznu legendu by ste dnes len sotva spoznali. Čiernovlasý chalan s bujnou hrivou a uhrančivými čiernymi očami je totiž dávnou minulosťou. Teraz k nemu patrí plešina a vekom mu pochopiteľne pribudlo aj zopár vrások navyše.

Najmladší nositeľ slávneho hereckého priezviska si stráži svoje súkromie a keďže bobríka mlčanlivosti drží aj jeho rodina, o jeho živote sa toho príliš veľa nevie. V tajnosti napríklad prebehla aj jeho svadba pred dvoma rokmi a  verejnosť doteraz ani netušila, ako sa volá, či vyzerá jeho vyvolená. Ženu, ktorá si získala jeho srdce, však Rudolf v týchto dňoch konečne ukázal. Pozrite, toto je 47-ročný „rebel Jirka Horáček“ so svojou vyvolenou!

Niekdajší lámač ženských sŕdc Rudolf Hrušínský najml. so svojou manželkou.
Zobraziť galériu (5)
Niekdajší lámač ženských sŕdc Rudolf Hrušínský najml. so svojou manželkou.  (Zdroj: Profimedia)

Michal David Discopribeh

Viac o téme: Rudolf Hrušínský najml.Discopříbeh
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu