Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Koniec Pošty pre teba: Takto bude vyzerať Brychtovej nová šou!

Katarína Brychtová v novej šou s názvom Nečakané stretnutia. Zobraziť galériu (9)
Katarína Brychtová v novej šou s názvom Nečakané stretnutia.

BRATISLAVA – A je to tu! Obľúbený program RTVS Pošta pre teba čaká v sobotu posledné vydanie. Relácia totiž ukončuje vyše jedenásťročnú históriu. Moderátorka Katarína Brychtová (47) nám priznala, že za formátom nesmúti, pretože už naplno zarezáva v novej šou podobného charakteru. Dokonca nám prezradila, ako bude novinka Nečakané stretnutia vyzerať.

Emotívna relácia dožila svoj príbeh, nech žije nová šou! Po dlhých jedenástich rokoch sa moderátorka Katarína Brychtová rozlúči počas tejto soboty s obľúbeným programom Pošta pre teba. Diváci však smútiť nemusia. Ako sme vás nedávno informovali, verejnoprávna RTVS sa so samotným typom formátu lúčiť nechce. Už 3.januára preto štartuje s novou reláciou Nečakané stretnutia, ktorú bude moderovať práve Brychtová.

„Základný rozdiel je ten, že zatiaľ čo v Pošte pre teba som moderovala v štúdiu, teraz sa to bude odohrávať vonku - iba v exteriéroch. Žiadne štúdio nebude. Zrušil sa aj poštár. Je to síce oveľa náročnejšie a prácnejšie aj pre štáb, ale myslím si, že pre diváka zaujímavejšie. Môžeme navštíviť ľudí, ktorí by sa do štúdia nikdy nemohli dostaviť. Chorých, starých alebo takých, čo žijú v zahraničí,“ prezradila moderátorka. 

Katarína na novej šou naplno pracuje. „Už nakrúcame, takže zarezávam každý víkend,“ netajila brunetka, ktorá za starým projektom vraj nestíha ani smútiť. „Jedenásť rokov bola Pošta pre teba mojou súčasťou, ale ideme ďalej. Na nostalgiu nie je čas. Možno aj preto, že mám pocit, že v tom istom pokračujeme ďalej. Ostáva mi asi už iba poďakovať sa divákom za vernosť a štábu za skvelú spoluprácu,“ dodala na záver známa tvár, ktorá sa už dokonca stihla vybrať v rámci novej relácie aj do Karlových Varov, talianskeho Neapola a aj Prahy, kde sa odohrávali prvé príbehy. Nechajme sa prekvapiť, či aj nový program bude taký úspešný ako Pošta pre teba. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu