Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Ženatý superstarista Peter Kotuľa: Prekvapenie priamo na svadbe!

Peter Kotuľa sa nedávno oženil.  Zobraziť galériu (5)
Peter Kotuľa sa nedávno oženil. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - V chomúte! Peter Kotuľa (32), finalista úplne prvej šou Slovensko hľadá SuperStar, prežíva skutočné chvíle šťastia. Len pár týždňov dozadu sa totiž z neho stal ženáč. S partnerkou Petrou si svoje áno povedali po dlhých desiatich rokoch vzťahu. Ako vyzerala spevákova svadba a aké prekvapenie si pre hostí aj nevestu Bratislavčan pripravil? Prezradil to v rozhovore pre Topky.sk.

Peter Kotuľa, ktorý sa do povedomia verejnosti dostal vďaka účinkovaniu v historicky prvom ročníku speváckej šou SuperStar, prežíva v týchto dňoch jedno z najšťastnejších období svojho života. Ako sa nám totiž podarilo zistiť, už niekoľko týždňov je z neho ženatý muž. 

Svoje áno povedal partnerke Petre, s ktorou sa dal dokopy ešte pred SuperStar. „Chodili sme spolu veľmi dlho, prežili sme si výšky aj pády v rámci nášho vzťahu, tak sme sa po tých desiatich rokoch rozhodli takto. Je to láska do konca života, by som povedal,“ prezradil pre topky.sk Kotuľa. 

Svadba, na ktorej nechýbalo ani tradičné čepčenie, či rozbitie taniera, sa konala v obci Studené neďaleko Bratislavy. „Mali sme 80 ľudí. Bola super nálada, ja som bol predtým nervózny, lebo veď človek to musí organizovať. Teda nevesta väčšinou chce, aby to bolo všetko dokonalé, tak som bol nervózny s ňou, ale nakoniec sme sa bavili od začiatku do konca. Bolo to fantastické,“ netajil exsuperstarista.

Kotuľa si ako čerešničku na torte pre hostí aj nevestu pripravil jedno veľké prekvapenie. „Zavolal som tam môjho kamaráta Michala Dušičku, teda Majka Spirita.  On dokonca so mnou študoval na vysokej, čo málokto vie, že je vyštudovaný ekonóm. Prišiel nás tam navštíviť a to bolo také prekvapenie z mojej strany, čo tam nikto nečakal a naozaj to vyšlo. Lebo tancovali aj mladí, aj tí starí a bolo to super,“ rozrozprával sa Kotuľa na tému svojej svadby počas nedávnej stretávky s kolegami zo SuperStar. Článok o tom, ako sa finalisti za dlhých 10 rokov zmenili, nájdete >>TU<<

Sledujte Topky TV: Rozhovor s Petrom Kotuľom o svadbe aj o tom, ako sa jeho život po SuperStar zmenil

Rozhovor s Petrom Kotuľom o svadbe

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu