Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Monika Flašíková sa vysmieva z Puškárovej: Čo na to Zlatica?!

Zlatica Puškárová sa stala objektom posmechu od Moniky Flašíkovej-Beňovej. Zobraziť galériu (5)
Zlatica Puškárová sa stala objektom posmechu od Moniky Flašíkovej-Beňovej.

BRATISLAVA - Ďalší konflikt?! Zlatica Puškárová (36) a jej partner Patrik Švajda (41) nepatria k obľúbencom manželov Flašíkovcov. V minulosti im totiž venovali niekoľko uštipačných poznámok. Najnovšie sa v političkinom ironicky ladenom statuse na sociálnej sieti objavili narážky na markizáčku a jej výkon v prezidentskom volebnom štúdiu. Moderátorka nám povedala, čo si o tom myslí.

Nemajú sa radi! Manželia Flašíkovci patria k ľuďom, ktorí zverejňujú svoje názory na sociálnej sieti. Často krát ide aj o kritiku. V minulosti sa Fedor pustil do Zlatice Puškárovej, Monika zas do moderátorkinho partnera Patrika Švajdu

Akoby postupovali podľa nejakého vzorca, pretože teraz politička pre zmenu namierila svoje slová proti ženskej časti markizáckej dvojice. „Chýba mi otázka o viere v posmrtný život, taká dôležitá pre dotvorenie osobnosti a tvorbu rozhodnutí nemeckej kancelárky alebo amerického či ruského prezidenta,” napísala Flašíková na margo českého spravodajstva. Smajlíky za týmito slovami dotvorili dojem ironickosti a je evidentné, že jej názor je úplne opačný. 

Tento posmech bol jasne smerovaný na Zlaticu Puškárovú, ktorá sa v predvolebnej debate dosť dlho venovala aj postojom k viere politických kandidátov. Ako vníma tento slovný útok? „Pani Flašíková-Beňová si asi pre svoju ‚zaneprázdnenosť‛ nevšimla, že to bola téma, ktorú zverejnili počas kampane samotní kandidáti. Vychádzala som aj z nimi publikovaných a medializovaných informácií,” reagovala moderátorka, podľa ktorej mala takáto otázka svoj význam. „Volíme prvého medzi rovnými a verejnosť by o ňom mala vedieť aj to, aké hodnoty vyznáva,” stojí si za svojím výkonom v predvolebnom štúdiu Puškárová. „Najmä po osobnom fiasku vo voľbách do VUC by politička mala byť v hodnotení iných pokornejšia,” dodala blondínka na Monikinu adresu. Nechajme sa prekvapiť, kvôli čomu sa Flašíkovci do markizákov obujú nabudúce. 

Status Moniky Flašíkovej-Beňovej, v ktorom diváci predvolebných diskusií ľahko spoznajú narážku na Zlaticu Puškárovú.
Zobraziť galériu (5)
Status Moniky Flašíkovej-Beňovej, v ktorom diváci predvolebných diskusií ľahko spoznajú narážku na Zlaticu Puškárovú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu