Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Fuj, je mi z tej kravy na grcanie! Flašíková opäť útočí

Monika Flašíková-Beňová nemá problém prezrádzať aj intímnosti zo súkromia rodiny. Zobraziť galériu (4)
Monika Flašíková-Beňová nemá problém prezrádzať aj intímnosti zo súkromia rodiny. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Leží jej v žalúdku! Monika Flašíková-Beňová (45) sa na sociálnej sieti pravidelne delí o radosti a starosti bežného života. Svoje o tom vie napríklad moderátorka Zlatica Puškárová (36), ktorá od nej už neraz schytala drsnú kritiku. Najnovšie spustila europoslankyňa ďalší slovný útok. Obeťou však prekvapivo nebola markizáčka, ale jej vlastná rodina.

Starosti v rodine! Monika Flašíková-Beňová sa pomerne často a rada vyjadruje k spoločenskému dianiu. Na prezentáciu svojich názorov využíva profil na sociálnej sieti, kde občas odkryje aj čo-to zo svojho súkromia. Priaznivcom sa politička najnovšie zverila aj s pomerne osobným problémom.  

Europoslankyňu sužuje správanie jej sesternice, ktorá je podľa jej slov gamblerou. „Prišla od mojej 83 ročnej milovanej babinky, ktorá u mňa býva a ja sa o ňu starám, opäť raz vytiahnuť peniaze,” rozčuľovala sa na sociálnej sieti Beňová. „Už ju párkrát okradla. Vždy čaká, kým bude babi sama. Potom prilezie, vypustí slzu, dve a vymámi zvyšok dôchodku. Fuj, normálne na grcanie,” dodala bez okolkov brunetka, ktorá problematickú príbuznú dokonca označila za kravu.

Beňovej sesternica však nie je jediná, kto v uplynulých dňoch okúsil tvrdosť Monikiných slov. Politička si aktuálne zgustla aj na Helene Vondráčkovej, ktorá sa objavila ako hosť v speváckej šou X Factor. „Nuž sorry, ale tá pani sa na Helenu Vondráčkovú podobá žiaľ len menom a hlasom. A naozaj to nie je vekom,” neodpustila si kritiku Fedorova manželka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu