Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Trapas na obrazovkách Jojky: Ups, a toto si nikto nevšimol?!

Falošné fúzy sa Vladovi Černému v jednej scéne jojkárskeho seriálu Vdova odlepili. Zobraziť galériu (6)
Falošné fúzy sa Vladovi Černému v jednej scéne jojkárskeho seriálu Vdova odlepili.

BRATISLAVA - Pobavili! Seriál Vdova sa na Jojke objavuje pomerne krátku dobu. No po tom, čo ho tvorcovia umiestnili do navlas rovnakého domu, aký môžeme vídať v Búrlivom víne, sa produkcii opäť podarilo vyrobiť úsmevný prešľap. Maskérky totiž dali hercovi Vladovi Černému (62) na falošné fúzy menej lepidla, ako by bolo treba, a tak sa mu v jednej zo scén jednoducho odlepovali.

Nie je to tak dávno, čo sme vás na topkách informovali o kuriozite, ktorá sprevádza jojkársky počin Vdova. Tvorcovia si totiž na natáčanie seriálu vybrali navlas rovnaký dom ako ten, v ktorom bývajú Roznerovci z markizáckeho Búrlivého vína. No a opäť je tu niečo, čo sa úplne nepodarilo.  

Seriálový mafián Vlado Černý sa totiž v utorkovej časti objavil na obraze s fúzmi úplne nakrivo. Zrejme za to môže málo lepidla, ktoré mu maskérky naniesli na falošné ochlpenie. Kolegyňa Michaela Čobejová stojaca v jeho blízkosti si však nič nevšimla. 

Chybičku dokonca nepostrehli ani v strižni, a tak sa nepodarené zábery dostali až k divákom. Topky.sk preto zisťovali, z akého dôvodu vlastne herec pred kamerami nosí falošné fúziky. „To, že má postava Vlada Černého v seriáli Vdova fúzy, vyplýva z jej charakteru a dodáva jej potrebnú dôležitosť,“ priblížila nám PR manažérka televízie Joj Lucia Kulihová. 

Podobný prešľap sa v minulosti podaril aj v konkurenčnom Búrlivom víne. Nela Pocisková sa v ňom totiž objavila s nedokončeným mejkapom - s iba jedným namaľovaným okom odohrala celú scénu. 

Vlado Černý sa v uplynulej epizóde jojkárskeho seriálu Vdova objavil s odlepenými falošnými fúzami.
Zobraziť galériu (6)
Vlado Černý sa v uplynulej epizóde jojkárskeho seriálu Vdova objavil s odlepenými falošnými fúzami.  (Zdroj: TV JOJ)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu