Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Šok! Rozboril opustil Ťapákovú: Vilo, bol si s ňou z vypočítavosti?!

Vilo Rozboril a Zuzana Ťapáková sa rozišli. Zobraziť galériu (4)
Vilo Rozboril a Zuzana Ťapáková sa rozišli.

BRATISLAVA – Nevydržalo im to! Ako sa nám podarilo zistiť, Vilo Rozboril sa rozišiel so Zuzanou Ťapákovou. Okamžite sa natíska otázka, či má toto rozhodnutie niečo spoločné s jej odvolaním z postu riaditeľky Markízy. Minimálne je však zvláštne, že sa k ukončeniu šesťročného vzťahu rozhodol iba mesiac po tom, čo prišla o kreslo v Záhorskej Bystrici.

Vilo Rozboril a Zuzana Ťapáková tvorili pár približne šesť rokov. Dokopy sa dali v televízii Markíza. Hoci boli mnohí z okolia dvojice presvedčení, že už od začiatku išlo z moderátorovej strany skôr o vypočítavosť než lásku, obaja tieto reči svorne popierali. Teraz sa však zdá, že bez vetra sa ani lístok nepohne. Ako inak sa totiž dá vysvetliť rozchod s dlhoročnou partnerkou iba mesiac po tom, čo skončila na poste generálnej riaditeľky Markízy?

„Je to súkromná záležitosť a nerada by som sa k tomu vyjadrovala cez médiá,“ reagovala pre topky.sk Zuzana Ťapáková, ktorá informácie o rozchode nepoprela, no odmietla čokoľvek komentovať. Priestor sme dali aj anjelovi bez krídel. „Jej riaditeľovanie s týmto nemá nič spoločné. A ak má, tak len do tej miery, že niekto asi potrebuje rozbiť možnosť mojej ďalšej spolupráce s ňou a dáva si záležať, aby tieto veci vyťahoval v tomto čase. Nemám viac čo k tomu,“ napísal nám v esemeske Rozboril, keď sme sa ho na rovinu spýtali, či má rozchod niečo spoločné s odvolaním expartnerky z riaditeľskej funkcie. Otázku týkajúcu sa dôvodu ukončenia vzťahu opomenul.

Paradoxné na celej situácii je, že ešte prednedávnom vyznával Rozboril lásku Ťapákovej prostredníctvom fanúšikovskej stránky svojej relácie na Facebooku. Samozrejmosťou boli aj fotky zo spoločného pobytu v Španielsku, kde má vilu. V auguste 2013 si dokonca chcel niekdajšiu šéfku brať za ženu. V poslednej dobe však už nebola na stránke Modrého z neba prakticky žiadna zmienka o bývalej partnerke.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu