Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Trápne a úbohé: Rytmus, nezvládaš kritiku?!

Najnovšie sa do seba pustili Rytmus (vľavo) a Moloch Vlavo. Zobraziť galériu (6)
Najnovšie sa do seba pustili Rytmus (vľavo) a Moloch Vlavo.

BRATISLAVA - Spor sa rozširuje! Jeseň na hudobnej scéne začala konfliktom Patrika Rytmusa Vrbovského (37) a Ramóna Beňa alias Rakbyho (24). Na adresu staršieho rapera, ktorý sa zrejme pokladá za nadradeného ostatným, sa formou videa vyjadril aj Denis Domaracký alias Moloch Vlavo (29). Piešťanský rodák to nenechal bez odpovede. Podľa mnohých reakcií však ide z jeho strany len o trápne mrnčanie plné vulgarizmov.

Toto nevychytal! Slovenskí raperi si v poslednej dobe posielajú odkazy prostredníctvom videí. Začalo to kritikou Patrika Rytmusa Vrbovského na adresu Ramóna Beňa alias Rakbyho. Zapojil sa však aj Denis Domaracký vystupujúci pod prezývkou Moloch Vlavo.

Ten Rytmusovi vyčítal, že sám robí skladby, ktoré s rapom nemajú veľa spoločného. „Včera si bol King of pop a dnes si zas raper. Ty si ten, čo začal robiť z rapu kolotoče a teraz sa smeješ z chudáka chlapca,” povedal Moloch na kameru.

Po pár dňoch prišla od Vrbovského reakcia plná urážok. Patrik si absolútne nekládol servítky pred ústa a vyjadril všetko, čo mal na srdci. O samotnú hudbu však akosi nešlo. „No neviem, veľmi si na to neodpovedal. Len výsmech a nadávky,” znie jeden z komentárov na Rytmusovej facebookovej fanúšikovskej stránke.

A nie je jediný. Mnohí Vrbovskému vyčítajú, že od neho nezaznel jediný rozumný argument. „Myslím, že Rytmus to mal nechať tak. Niečo takéto trápne som od neho nečakal,” píše sa pod videom. Viacerí ho označujú za lacné a nevydarené. „Toto niekto nezvládol. Rytmus nemá čo povedať, tak urobí len takúto úbohosť,” krútili nad ním hlavou ľudia. „8 minút mrnčania. Nuda,” zhodnotil raperov počin iný komentujúci. Posúďte sami. Ale pozor, video nie je vhodné pre mladistvých.

VIDEO: Rytmus odpovedá Molochovi.

POZOR! Video je v pôvodnej podobe a obsahuje vulgarizmy.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu