Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Jedna je ku*va, druhá vyplastikovaná: Rytmus a Rakby kydajú už aj na priateľky!

Rytmus a Rakby už neútočia len na seba, ale aj na svoje polovičky. Zobraziť galériu (6)
Rytmus a Rakby už neútočia len na seba, ale aj na svoje polovičky.

BRATISLAVA - Vojna pokračuje! Slovenská hudobná scéna sa rozdelila na dva tábory. Po urážkach od Patrika Rytmusa Vrbovského (37) totiž natočil Ramón Beňo alias Rakby (24) video, v ktorom svojmu konkurentovi tiež nič nedaroval. Hoci tak urobil bez vulgarizmov, starší z dvojice opäť cítil potrebu odpovedať drsne a neslušne. Tentoraz však prestrelil. Raperovu priateľku označil za ľahkú devu, ktorá spala s celou futbalovou reprezentáciou. Čo na to mladík?!

Ďalšie urážky! Patrik Rytmus Vrbovský nedávno bez obalu naložil raperom, ktorých nepovažuje za dosť dobrých. Medzi nimi sa ocitol aj „Rakby po*ebaný, čo nevie rapovať.” Mladík preto natočil klip, v ktorom hovorí o Rytmusovej neúprimnosti a záľube vo vulgarizmoch.

Týmto však konflikt neskončil. Vrbovský totiž v nedeľu zverejnil video, v ktorom rapuje aj so Separom a Momom proti tým, ktorých neznášajú. Svoje si opäť zlizol aj Rakby. Tentoraz ale urážky zasiahli aj jeho priateľku. „Ty paroháč. Tú tvoju frajerku je*ali reprezentanti Slovenskej republiky vo futbale,” hovorí Rytmus. Počas jeho slov zaznieva v pozadí výkrik ku*va.

Topky.sk sa preto pokúšali spojiť s Beňom, ktorý je však momentálne v zahraničí. V správe nás odkázal na reakciu, ktorú zverejnil na Facebooku. Tak konečne sa drsný raper ozval. Zobral si so sebou pomoc, lebo sám by nebol moc drsný. Nič viac ako od*by a urážky na rodinu alebo frajerku som nečakal,” napísal Rakby.

„Vtip, nadhľad a pravdu nikdy neporazí hnev, nenávisť a faloš. Pozdravujem s mojou krásnou, mladou a hlavne 20-krát plasticky neprerobenou priateľkou,” dodal mladík v závere svojho statusu, čím si rypol do Vrbovského partnerky Dary Rolins. Tá je známa tým, že má upravený nos i prsia a vyskúšala už aj vylepšenie pier. Otázka je, dokedy si budú hudobníci posielať odkazy a koho všetkého stihnú uraziť.

Kto koho dissuje a kto je víťazom? Prečítajte si viac o spore Rytmusa a Rakbyho!

VIDEO: Rytmusovo najnovšie video namierené proti tzv. pseudoraperom.

Rakby so svojou priateľkou a Rytmus s Darou - partnerky raperov sa tiež stali objektom urážok.
Zobraziť galériu (6)
Rakby so svojou priateľkou a Rytmus s Darou - partnerky raperov sa tiež stali objektom urážok.

VIDEO: Toto odštartovalo konflikt medzi Rytmusom a Rakbym.

VIDEO: Rakby odpovedal na Rytmusov verbálny útok klipom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu