Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Nenávisť a konflikt na slovenskej scéne: Toto si k Rytmusovi ešte nikto nedovolil!

Rakby na Rytmusove urážky odpovedal piesňou. Zobraziť galériu (7)
Rakby na Rytmusove urážky odpovedal piesňou.

BRATISLAVA - Urážky najhrubšieho zrna! Takouto formou sa Patrik Vrbovský (36) často prezentuje voči svojim konkurentom z hudobnej brandže. Na vlastnej koži to zažil aj raper Rakby alias Ramón Beňo (24). Namiesto tichého odporu či písania nenávistných odpovedí na internete však mladý interpret vyriešil situáciu inak. Naspieval pre Rytmusa pesničku, v ktorej ho nijako nešetrí.

Žiadne servítky! Na slovenskej scéne sa rozhorel nový konflikt. Patrik Rytmus Vrbovský si totiž dovolil použiť ostré slová voči raperom, ktorých nepovažuje za dosť dobrých. Zvolená rétorika sa samozrejme nezaobišla ani bez jeho typických vulgarizmov. Svoju nádielku si od neho zlizol aj Ramón Beňo alias Rakby, ktorý má na konte neoficiálnu hokejovú hymnu Ukáž mi, song 365 dní či najnovší hit s Dominikou Mirgovou L.A.S.K.A.

Mladý hudobník sa rozhodol na urážky reagovať. Nespravil to však nenápadne, ale rovno napísal text a nakrútil videoklip. „Keď mi niekto uráža matku tým, že ja som sku*vysyn, tak je to čisté chrapúnstvo. Najmä od 36-ročného človeka, ktorý mi pred mesiacom podával ruku,” povedal pre topky.sk Rakby k dôvodom, prečo invektívy staršieho kolegu neignoroval a v priebehu dvoch dní rýchlo nakrútil videoklip.

Ramón v ňom poukazuje hlavne na to, že kvalita rapu sa nemeria počtom sprostých slov. Patrika tiež obviňuje z pretvárky. „Viackrát sme sa stretli a vždy sme sa normálne bavili,” povedal nám. O to nepochopiteľnejšie pre neho je, že sa stal cieľom Vrbovského útoku. „Ja som sa teraz vyjadril tak, ako to on nedokáže, že by sa bavil na svoj účet. Vystrelil som si sám zo seba a zároveň aj z neho,” komentoval video reakciu, ktorá sa na internete teší obrovskej obľube. Za necelých 24 hodín mal jeho klip viac ako 150 tisíc vzhliadnutí. Po Facebooku sa šíril závratnou rýchlosťou. 

Samotný Rytmus na naše otázky k vzniknutej kauze nereagoval. Jeho vyjadrenie sa ale objavilo na stránke refresher.sk, kde opäť nešetril nadávkami. Rakbyho označil mnohými nevyberanými výrazmi. „Keď som vydával ERA, tak tento trapák nosil pampersky. Keď som vydával Bengoro, tak tento úlisný bisexuál zistil, že mu narástli dva chĺpky na tom malom ko*ote. Keď vyšiel Bozk na rozlúčku a mal som za sebou už asi 1000 koncertov, tak sa tento gay rozhodoval, či bude skinhead alebo depešák. No a keď som vydával Krála, z kerého sa predalo 35 000 kusov, tak sa jednoducho opýtam - kde bola zastrčená tato zženštilá ku*vička? Keď som vydal Fenomen, tak sa zrazu objavil tento nímand s Bacilom, ktorého hlas sa náhodne podobá môjmu. Čo urobil pre slovenský hip hop tento Puskailer??? Zvuk ulice, ERA, Bengoro, Bozk na rozlúčku, Král. Ahoj,” napísal Vrbovský.

VIDEO: Rytmus nadáva na iných raperov (cca 1:30)

VIDEO: Rakbyho odpoveď Rytmusovi formou piesne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu