Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Striptíz v Paneláku: Skrúcaný dostal do držky, Monča sa dochrámala!

Paneláková Monča (Dada Duditšová) sa dala na tzv. pole dance. Nebol to však najlepší nápad. Jej seriálový manžel Féďo (Štefan Skrúcaný) dostal do držky a ona sa dochrámala. Zobraziť galériu (10)
Paneláková Monča (Dada Duditšová) sa dala na tzv. pole dance. Nebol to však najlepší nápad. Jej seriálový manžel Féďo (Štefan Skrúcaný) dostal do držky a ona sa dochrámala.

BRATISLAVA – Pikantná zábavka! Obľúbenými postavičkami jojkárskeho Paneláku sú bez pochýb manželia Fedor a Monika, ktorých stvárňujú herci Štefan Skrúcaný (53) a Dada Duditšová (42). Práve svojrázni východniari sa vedia postarať o komické situácie, ktoré nebudú chýbať ani v aktuálnej dvanástej sérii seriálu. Blondínkino nadšenie zo striptérskej tyče ale bude mať poriadne nepríjemné následky.

Jojkársky seriál Panelák sa dnes po letnej prestávke vracia na televízne obrazovky. A je jasné, že jeho priaznivci sa majú opäť na čo tešiť. O úsmevné situácie sa už tradične postará aj manželský párik z východu, ktorý stvárňujú Štefan Skrúcaný a Dada Duditšová.

Svojská Monča totiž zacíti príležitosť zarobiť si peniaze prostredníctvom tanca pri tyči. Jednu takú si hneď objedná domov a bez akýchkoľvek skúseností sa na ňu vrhne. Keď sa začne predvádzať pred manželom Fedorom, nechtiac mu nohou vrazí do úst a sama si pri tom takmer vykrúti krk.

Ako nám Skrúcaný v súvislosti s tým prezradil, v realite našťastie k úrazu nedošlo. Nakrúcali sme to niekedy koncom júna a keďže sme nechceli riskovať nejaké to zranenie, tak sme to len nafingovali, aby som mohol prežiť letné prázdniny v pohode,” okomentoval vznik úsmevnej scénky zabávač.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu