Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Krutý osud nevesty z jojkárskej šou: Rodinu Martinky zo Žiliny vyhodili na ulicu!

Martinka zo Žiliny pôsobí na televíznych obrazovkách ako usmievavá slečna. V skutočnosti to však v živote nemá vôbec ľahké. Zobraziť galériu (4)
Martinka zo Žiliny pôsobí na televíznych obrazovkách ako usmievavá slečna. V skutočnosti to však v živote nemá vôbec ľahké.

ŽILINA – Ich život sa zmenil na peklo! Príbehy účastníkov jojkárskej šou Mama, ožeň ma sú rôzne. Jedným z tých smutnejších je ten, ktorý sa týka osudu tridsaťjedenročnej Martiny. Hoci tmavovláska pred kamerami nikdy nešetrí úsmevmi, v skutočnosti mladá upratovačka veľa dôvodov na radosť nemá. Spoločne so svojou rodinou totiž zo dňa na deň skončila na ulici.

Za dobrotu na žobrotu! Martina, ktorú v jojkárskej šou neopodstatnene a pravidelne uráža nádejný ženích Tibor, už dávno vie, akí vedia byť ľudia krutí. Spoločne so svojou rodinou sa totiž zhruba pred rokom stali obeťou podvodníčky, kvôli ktorej prišli o všetko. Najhoršie na tom všetkom je, že aj tá klamárka je v podstate súčasťou ich famílie.

Martinka skončila spoločne so svojimi najbližšími na ulici. Dôvod? Doplatila na svoju dobrotu. „Vzdialená príbuzná presvedčila Maťkinu mamu, aby jej pri úvere ručila svojím domom. Banke však svoje dlžoby nesplácala, a tak prišiel exekútor. Celú rodinu vyhnal na ulicu,“ dozvedeli sme sa od nášho zdroja.

Informácie o strate strechy nad hlavou nám potvrdila aj samotná účastníčka šou. „Áno, je to pravda. Dom nám už síce vrátili naspäť, no tie dlhy ešte stále musíme splácať. Mesačne mi to vychádza 480 eur. Je to strašne ťažké,” povedala nám so smútkom v hlase Martinka. „Bohvie, či sa nám to niekedy vráti,” dodala dievčina, ktorá pracuje ako upratovačka.

Ťažká životná situácia a bolestivé spomienky Martinku pochopiteľne rozplakali. „Je mi ťažko o tom hovoriť. Keď vás niekto vyhodí z domu, je to strašné,” ospravedlňovala sa so zlomeným hlasom brunetka, ktorej je v súčasnosti veľkou oporou najmä jej priateľ.

V prípade, že by ste chceli Maťke finančne pomôcť, môžete tak urobiť prostredníctvom vkladu symbolickej sumy na jej bankový účet: 5023854634/0900. Musíme upozorniť, že tento podnet na peňažný príspevok vyšiel zo strany topiek, účastníčka reality šou sa ničoho nedožadovala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu